Витоша Бистрица – Дунав Русе

Scorebg.com » Витоша Бистрица – Дунав Русе

Футболна прогноза за Витоша Бистрица – Дунав Русе

Витоша Бистрица - Дунав Русе

Прогноза за Витоша Бистрица – Дунав Русе

Същите тимове се изправиха помежду си в един безкрайно скучен сблъсък само преди няколко дни, който завърши без вкарването на гол. Добавяйки и това, че съперничеството им е във вид на плейоф за оцеляване, то със сигурност значението на резултата от задаващия се реванш ще е огромно за всеки от тях.

Витоша Бистрица

„Бистришките тигри“ знаят много добре какво е това да са част от подобно развитие на сезона след като преди година си подпечатаха оцеляването след благоприятна развръзка точно в този нов вид на първенството. Тогава те отстъпиха в настоящата фаза, но в последвалата си гарантираха оцеляването след като се справиха със столичните „железничари“ по един безкрайно драматичен начин. Точно бистричани са един от тимовете в родния елит, които без да имат особено голям бюджет, продължават да разчитат на български футболисти и в същото време продължават да се развиват. Те са едно много сериозно явление, което следва да продължи възхода си.

С Росен Кирилов начело, отборът е много по-добре стоящ, а треньорът му от миналия сезон – Костадин Ангелов, който вече получи още по-сериозен пост в тима, продължава да помага с каквото може за благополучието му. Най-големият удар по Витоша е продиктуван от това, че той е допуснал гол във вратата си в цели 6 от последните си 8 двубоя като един от случаите, в които не инкасира гол, беше срещу потресаващия тим на Верея Стара Загора, така че играта в отбранителен план в никакъв случай не е добра. Изненадващо беше това, че момчетата на Росен Кирилов не допуснаха гол във вратата си в съперничеството с Етър Велико Търново в средата на месец април.

Дунав Русе

Дунав Русе изпраща един потресаващ сезон и въпреки, че само преди няколко дни, неговият треньор – Любомир Киров, директно обяви пред медиите, че тимът му ще си гарантира оцеляването, подобна толкова благоприятна за него развръзка, все още е под огромна въпросителна. В никакъв случай няма как да се каже, че „драконите“ ще се справят с Витоша Бистрица и то след като неотдавна имаха серия от 9 поредни поражения като гост (едно от които дойде в приятелски мач с Астана).

Малко след това все пак се забелязаха известни позитиви в изявите на русенци във визитите след като не отстъпиха в нито една от последните си 4 такива (като отново 1 от тях беше контрола – срещу румънския Астра, приключила при нулево реми). В останалите три – от първенството, тимът винаги се разписваше, а намери ли път към вратата на Витоша в ответния сблъсък, следва почти сигурно да се класира.

Без да разполага с някакво сериозно изобилие от класа в нападението си, нито един от Витоша и Дунав, ще е в състояние да изуми в предни позиции и така ще се стигне до мач, аналогичен с първия помежду им.

 

прогноза: под 2.5 гола @ 1.70

лига: Витоша Бистрица – Дунав Русе
среща:Тотнъм – Хъдърсфийлд
прогноза: под 2.5 гола
коефициент:1.75 от при нова регистрация в betfair
Статус:?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *