Венло – ПСВ Айндховен

Scorebg.com » Венло – ПСВ Айндховен

Анализ за Венло – ПСВ Айндховен

Безкрайно трудна става задачата за домакините от Венло, които имат срещу себе си най-силния отбор в цялата страна през сезона. Радващото за „жълто-черните“ е, че броят на контузените футболисти в техните редици вече е минимален (едва двама) и те ще са в състояние да разчитат на най-доброто с което разполагат.

Промес със сигурност е аут, а същото се оказа в сила и за босненеца Сушич, за който се говореше, че е много близо до завръщането си на терена и е възможно още в този кръг да вземе участие.

Въпреки, че насреща има толкова силен съперник, Венло в никакъв случай няма да промени разкрепостения си начин на игра и тук отново ще играе със своето 4-3-3, искайки да се надиграва.

Същият този отбор е и в такава позиция, че просто може да си го позволи. Намиращ се на 11-то място в класирането и вече подпечатал си оцеляването, той ще се отдаде на зрелищния футбол и ще достави безкрайно удоволствие не само на своите фенове, а и на тези на красотата в играта.

ПСВ Айндховен

ПСВ продължава голямата гонитба с Аякс за първото място, която неотдавна сякаш беше предрешена, но след трите поредни равенства на „филипсите“, съперникът им се възползва. Битката за върха не е била толкова завързана по-рано през сезона, а всичко това се случва броени кръгове преди края.

От тук насетне всяка една грешка ще струва скъпо, така че ПСВ не може да си позволи да се провали и срещу Венло, в противен случай с лекота ще загуби мястото си още към края на този кръг. Най-накрая триото в нападението на „филипсите“ ще разгърне най-доброто от себе си и ще осигури един разгромен успех на Марк Ван Бомел, като с това и втренчените погледи в титлата ще останат все такива.

лига: Холандия – Ередивизия
среща: Венло – ПСВ Айндховен
прогноза: Над 3.5 гола
коефициент:1.75 от Мелбет
Статус:Загубен

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *