Венло – Вилем

Нашата обоснована футболна прогноза за двубоя от холандската ередивизия, между отборите на Венло – Вилем. Прогноза за брой голове от типа под/над 3.5 гола.

Scorebg.com » Венло – Вилем

Прогноза за Венло – Вилем

Холандия - Ередивизия

Прогноза Холандия – Ередивизия

 

Късният сблъсък от съботната вечер в Ередивизи е между Венло и Вилем. Съседството им в горната половина на таблицата значи, че те са многократно преизпълнили задачата си през сезона, а именно да се държат далеч от зоната на изпадащите.

Венло

Венло има аванс от 5 пункта спрямо отборит от дъното, а Вилем – 4, като в същото време има повече от 5 отбора, намиращи се между тях и зоната на изпадащите. Много сериозни са приликите между точно тези два отбора, които разчитат страшно много на това да се надиграват със съперниците си и да правят истински голови зрелища с тях.

Разчитащ изцяло на такъв начин на игра, отборът на Венло стигна до над 2.5 гола в 4 от последните си 5 сблъсъка като в последно време резултатността се повиши още повече – само в рамките на изминалите два кръга с участието на тима паднаха изумителните 11 гола, но за тяхно съжаление и в двата случая се оказаха на губещата страна.

Пропуските в отбраната им са много сериозни и едва ли няма да бъдат използвани от Вилем, който макар и като гост, ще продължи да бележи. Макар да няма някакви подобни изразителни, по отношение на голове, резултати в последно време, същият този отбор има повече реализирани попадения от Венло, но в същото време е допуснал и повече.

Вилем

Вилем е в много по-добра серия като доскоро се наслаждаваше на три последователни победи, но в миналия кръг отстъпи на Гронинген и загуби няколко места в класирането. През последните две години Венло и Вилем направиха две огромни зрелища помежду си като първото от тях събра погледите с едно 3:3 от края на 2017-а година. Едва два месеца по-късно Вилем разгроми съперника с 3:0 и продължи серията от мачове помежду им, в които падат много голове.

Имайки футболисти като Млапа, Грот и Йостен, Венло ще погледне по-настойчиво към противниковата врата и най-накрая ще разгърне огневата си мощ по възможно най-добрия начин. Головете в това противопоставяне отново ще изобилстват, а шоуто за зрителите ще е пълно.

лига: Холандия – Ередивизия
среща: Венло – Вилем
прогноза: Над 3.5 гола
коефициент:3.50 от Букмейкър МелБет
Статус:Загуба

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *