България – Чехия прогноза

Scorebg.com » България – Чехия прогноза

България – Чехия

Днес е последният мач на националният ни отбор от квалификационния цикъл, който ще определи финалистите за Световното Първество в Бразилия през 2014 година.

Каква е ситуацията в нашата група? Безспорният фаворит в нашата група Италия, си осигури първото място без да блести кой знае колко, но до момента няма загуба и само три равенства – две от който записани срещу нашите лъвове.
На второ място за момента България с 13 точки, точно толкова който има Дания, която днес приема абсолютния аутсайдер в нашата група – Малта, така че почти сигурно можем да очакваме победа на Дания в този двубой.На 4 място в групата е днешният ни съперник Чехия, която вече загуби всички шансове за класиране и за момента дори нямат яснота кой ще е бъдещият им треньор. Към момента отбора се води от временният наставник Йозеф Пешице, който анонсира, че ще се търси добро представяне на отбора отколкото някакъв резултат, като за Чехите този мач е чисто протоколен, ако въобще може да има такова понятие вече защото всяка една среща дава своят принос към ранглистата на ФИФА и към момента Чехите заемат 32 място, като продължават да слизат надолу.

В момента се прави някаква аналогия със ситуацията през 1993 година, когато от 3-то място успяваме на победим инфарктно Франция насред Парк де Пренс и да се класираме. За съжаление мисля, че сме много далеч от това сравнение, НО всичко е налице за един нов запомнящ се момент във футболната ни история – излизаме срещу историята – нямаме победа срещу Чехия откакто тя стана самостоятелна държава през 1993 година – три загуби (една от който е с 6:0) и едно равенство при голова разлика 1:10.

Може да ни обвините в пристрастие, но нашите момчета за задължени да направят всичко възможно, дори и невъзможното за да победят гостуващия отбор. Дали това ще стане с необходимите ни 3 гола, разлика, който ще ни накарат да обърнем внимание на двубоите на Норвегия срещу Исландия и срещата на Швейцария срещу Словения? За съжаление  отговорът е по-скоро не.

Ако сте любители на силните усещания и вярвате в националния ни отбор победа с три гола разлика можете да заложите при коефициент 9.00.

Кой е най-лошият сценарий за националния ни отбор?

Загуба от Чехия, победа на Дания и изненадваща победа на Армения над Италия. Така нашият отбор от 2-ро място съвсем реално може да се срине до предпоследното 5 място в нашата група.

Нашата прогноза: България -0.25 при коефициент 1.95 в italiabet365
Дата: 15 октомври 2013, вторник
Начало:21:15
Стадион: Васил Левски

info:Залог за България със знак -0.25 означава при победа ще спечелите при коефициент 1.95 а при евентуално равенство ще загубите само половината от направения залог, другата половина ще Ви бъде върната.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *