Борусия Дортмунд – Падерборн

Scorebg.com » Борусия Дортмунд – Падерборн

Прогноза за Борусия Дортмунд – Падерборн

Борусия Дортмунд за пореден път се вкопчва в начинанието си да оспори хегемонията на Байерн Мюнхен. „Жълто-черните“ бяха на висота в откриващите няколко сблъсъка като натрупаха четири поредни победи и така имаше някакви индикации, че са на път да внесат интрига в битката за титлата.

В последния ден от август тимът се пропука във визитата си на Унион Берлин и някъде там стана ясно, че и през този сезон трудно ще се бори за титлата. Това, което се превърна в основна спънка за Борусия и за развитието на този тим, е, че все по-често изгражда футболни таланти след което ги продава било то на Байерн Мюнхен (с което преглъща двойно разочарование) или на някой от другите водещи тимове в световен мащаб. Без значение, че за споменатите футболисти влизат много сериозни финансови средства в касата на тима, то това не е начин, по който следва да се развива отбор, борещ се за трофеи.

Малко след това отборът на Лусиен Фавър навлезе в една много странна за себе си серия, записвайки 5 равенства в обхвата на 8 свои двубоя, а точно преди последната пауза за националните отбори през тази година допусна загуба с 4:0 от Байерн Мюнхен. Така рано-рано Борусия вече е на 6 точки от върха и по всичко изглежда, че отново ще насочи погледите си основно към това да завърши в голямата четворка. Точно този е безкрайно важен сблъсък за домакините, които със спечелените три точки ще направят огромна крачка в желаната посока.

Падерборн е потресаващ тим и ще е истинско чудо ако не изпадне страшно много кръгове преди края на сезона. Още от първия съдийски сигнал Борусия Дортмунд ще вземе случващото се на терена под свой контрол, ще създава страшно много положения пред вратата на своя гост и в крайна сметка ще се наложи по един много изразителен начин.

 

прогноза: 1 (-1.5АХ) @ 1.60

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *