Борнемут – Евертън

Scorebg.com » Борнемут – Евертън

Прогноза за Борнемут – Евертън

Борнемут-Евертън - прогноза

Прогноза от типа да отбележат и двата:Да/Не за срещата на Борнемут-Евертън

Борнемут и Еди Хау правят истински фурор от началото на сезона и веднага попаднаха в центъра на вниманието. Спечелените максимален брой точки от срещите с Кардиф и Уест Хям създават едно отлично настроение в тяхната съблекалня и всичко това ще ги подтикне да продължат в същия дух – атакуващо, резултатно и най-вече – зрелищно за феновете.

Борнемут

Още от заставането си начело на отбора през 2012-а чувствително по-младият по онова време треньор даде ясно да се разбере, че той има стил на игра, на който не изневерява каквото и да се случва. Дори промоцията в елита на страната не доведе до някакви грандиозни промени в игровата му нагласа, което заслужава само и единствено аплаузи.

Той беше поставян на изхода на „Виталити“ от много хора, обсъждащи английски футбол на няколко пъти през последните години, а собственикът Максим Демин отвръщаше с насмешка на всички тези спекулации. Години по-късно тимът му се доближава все повече до онова, за което бленуваше – утвърждаване в елита на страната, играейки атрактивен за наблюдаване футбол. Уменията, с които Борнемут разполага в своето нападение, са изумителни, като тимът твори по английските терени и създава страшно много голови положения.

Така само в предходните два кръга, в които отбеляза по два гола на Кардиф и Уест Хям, можеше да е най-малко с удвоена резултатност, като още срещу уелсците тимът пропиля няколко от така наречените чисти голови положения, а освен това сбърка и от 11-те метра.

По никакъв начин това не рефлектира върху изхода от срещата, който си остана точно в същата посока. Дотук – блестящ, зрелищен и успешен, всичко това определя еднозначно Борнемут.

Голямата новина около тима е задаващият се дебют на рекордната покупка Джеферсън Лерма. Той беше привлечен, макар да имаше контузия през лятото, но вече е на разположение и може би ще вземе участие в заключителните минути на двубоя с Евертън.

Евертън

Карамелите“ демонстрираха много в рамките на едва 180 минути. Задава се нещо, което всичките им фенове желаеха да виждат още през миналата година. Големите инвестиции тогава бяха поставени в основата на това, което виждаме в момента, макар повечето от запалянковците все още да твърдят, че налятите главозамайващи финансови средства са били напразни.

Това изобщо не е така, понеже новоназначеният Марко Силва гради отбора си около много от футболистите, дошли точно преди година, за които всъщност бяха платени най-внушителните суми.

Рекордният трансфер в това отношение стана факт само преди няколко седмици – Ричарлисон де Андраде. И в предишния анализ (за срещата на Евертън със Саутхямптън, която беше печеливша) загатнахме за това колко голяма ще е ролята на бразилския талант не само през този, а и през следващите сезони (ако все пак не бъде привлечен от някой от грандовете в световния футбол, което изобщо не е изключено).

Той е един от магьосниците с топката в крака в английския елит и заслужи всяко пени от главозамайващата сума, която беше платена за услугите му. Това, което буди още по-голям интерес към Ричарлисон, се свързва с успеваемостта му при ударите към противниковата врата. От началото на този сезон той има едва 3, като всеки един от тях се е превърнал в гол.

Срещу Борнемут той отново ще блести, а съперничеството ще се превърне в истински триумф на атрактивния футбол.

първенство:Англия премиер лига
двубой:Борнемут – Евертън
прогноза: Да отбележат и двата:ДА
коефициент: @1,61 в efbet България
Статус: ?

прогноза: гол/гол @ 1.61

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *