Беларус – Сан Марино

Scorebg.com » Беларус – Сан Марино

Прогноза за Беларус – Сан Марино

Беларус-Сан-Марино

Обоснована прогноза за Беларус-Сан-Марино

Беларус се срина дотам, че да се подвизава в група D на Лигата на нациите, която е последната възможна. И това, че излиза насреща с отбора на Сан Марино на старта е достатъчно показателно за главозамайващия спад в изявите на тима. От години насам всичко позитивно за футбола в Беларус се свързва изцяло с изявите на БАТЕ Борисов в европейските клубни турнири.

Беларус

Срещу Сан Марино домакините ще подходят много агресивно от самото начало като ще гонят задължително вкарване на ранен гол, който да им позволи да разгърнат качествата си до максимална степен. Стартовият състав на тима ще е много атакуващ като в него ще бъдат включени редица футболисти с изцяло офанзивни функции като Стасевич, Нехайчик и Лаптьов. Брешан, Драгун и Маевски ще изградят халфовата линия, докато в отбрана ще действат обичайните четирима Володко, Политевич, Мартинович и Шитов.

Това домакинство е от задължителните за спечелване за домакините, а освен това налагане с възможно най-голяма разлика ще е много ползотворно за тях. Още от първия кръг на новата надпревара е от направо гигантско значение за тим с техните възможностите да стигне до един разгром, който да му отвори вратите за последващи силни изяви и постигане на задължителния краен триумф в групата, в която са и Сан Марино, Молдова и Люксембург.

Беларус

Сан Марино е в серия от 21 поредни загуби като във всичките тези случаи се е разписал общо едва на два пъти – по веднъж срещу Азербайджан и Литва, което е достатъчно красноречиво за головата немощ на тима. Едва ли той ще спомогне с вкарването на гол за покриване на линията от 2.5 в този сблъсък и въпреки това несъмнено Беларус ще го стори и ще вземе желания старт в Лигата на нациите.

лига: Лига на нациите
среща: Беларус – Сан Марино
прогноза: над 2.5 гола
коефициент:1.35от ефбет
Статус:Печели

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *