Байерн Мюнхен – Фрайбург

Scorebg.com » Байерн Мюнхен – Фрайбург

Прогноза за Байерн Мюнхен – Фрайбург

 

Байерн Мюнхен - Фрайбург

Обоснована прогноза за Байерн Мюнхен – Фрайбург

Байерн Мюнхен направи най-слабото си откриване на сезон в Бундеслигата от страшно много години насам. През последното десетилетие не бяха един или два случаите, в които по настоящото време от кампанията отборът вече да е направил една много голяма крачка към спечелването на титлата, имайки аванс от по 7-10 точки пред най-близкия си съперник.

Байерн Мюнхен

Понастоящем положението не е такова, като само допреди кръг изоставането от върха (от Борусия Дортмунд) възлизаше на 4 пункта, но след грешната стъпка на “жълто-черните” срещу Херта (в среща, в която водеха с 2:1, но допуснаха изравнителен гол на Саломон Калу в 91-та минута, за да се стигне до крайното 2:2), разликата беше намалена до едва два.

Съществува вариант още към края на този кръг “баварците” да си върнат водачеството, като за да се случи това трябва да спечелят срещу Фрайбург, а в същото време да се надяват на загуба на големия си съперник. Все по-често през последния месец се говореше, че треньорът на тима – Нико Ковач ще бъде освободен, но в крайна сметка на свиканата извънредна пресконференция ръководните фактори в отбора заявиха, че той остава. Оказал се в много добра ситуация да натрупа позитиви и да изгради дълга победна серия, Байерн Мюнхен се справи с всеки от Волфсбург, АЕК Атина, Майнц и Родингхаузен.

Поглеждайки към 5-та си поредна победа във всички турнири, колосът на немския футбол обаче има много голяма нужда от това, което през последните години правеше за забавление – да вкара изобилие от голове и да разгроми съперника си.

Въпреки победите в споменатите сблъсъци, в нито един от тях Байерн не триумфира с разлика от три или повече попадения, каквато беше регулярна за тима преди два-три сезона. Само преди няколко дни “баварците” за пореден път станаха обект на критики след като едва победиха аматьорския Родингхаузен в турнира за купата само с гол разлика. Дни по-късно те ще демонстрират коренно различен облик и ще излязат на терена за вкарване на възможно най-много голове още от самото начало.

И стартовият им състав ще загатне точно за това. Ковач ще заложи на: Нойер, Рафиня, Зюле, Боатенг, Алаба, Кимих, Родригес, Санчес, Гнабри, Робен и Левандовски. Страшно много първокласни офанзивни футболисти в този им състав и това няма как да не даде резултат.

Фрайбург

Насреща им застават “зебрите” от Фрайбург в конфигурация 4-4-2 с: Шуолоу, Гюнтер, Хайнц, Гюлде, Щенцел, Хаберер, Кох, Хофлер, Франц, Клайндиенщ, Холер. Много рядко в днешни времена се случва така, че който и да било тим от Бундеслигата да излезе с изцяло изградена от местни футболисти единайсеторка. Точно такъв обаче е случаят с Фрайбург за тази визита на Байерн Мюнхен. Набиращият все по-сериозна инерция немски колос най-накрая ще стигне до това, което толкова дълго време му убягва – да разгроми свой съперник, а “Алианц Арена” е възможно най-удобното място за такава развръзка.

лига: Германия – Бундеслига 1
среща: Байерн Мюнхен – Фрайбург
прогноза: Байерн Мюнхен -2,0 с азиатски хендикап
коефициент:1.50 от winbet
Статус:Загубен

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *