Албания – Андора

Scorebg.com » Албания – Андора

Анализ за Албания – Андора

Албания

Без в никакъв случай да е някоя от футболните сили на континента, Албания, приема Андора, в град Елбасан, като сам по себе си той е по-голям по население от цялата държава на тима-опонент. Балканците имаха и своите проблясъци, които бяха прекалено малко на брой, за да им позволят да са конкурентни на триото Турция, Франция и Исландия. Напълно възможно е все пак да изпреварят „островитяните“ в крайното класиране, понеже изоставането им от тях е точно три пункта, а до края остават два кръга, но това няма да им донесе никаква утеха.

Третият не получава нищо повече в крайното класиране от четвъртия, така че Албания просто ще направи голям брой ротации и ще даде терен за изява на футболисти, които много по-рядко попадат в плановете на националния треньор Едуардо Рея. Той е един от действащите на позицията, имащи най-голям футболен стаж.

Със сигурност видял страшно много във футбола, италианецът няма да изневери на своя характерен стил на игра даже и срещу съперник като Андора. В последно време неговият тим поглеждаше все по-често към противниковата врата и чувствително увеличи резултатността си, вкарвайки по 4 гола на Исландия и Молдова. Същият този негов тим намери дори вратата на „петлите“ и то насред „Парк де Пренс“, но това беше двубой, в който нямаше много какво да губи и просто си позволи да играе нехарактерен за себе си футбол.

Андора

Андорският национален отбор е много различен по своята същност от който и да било от изброените дотук. При положение, че това е държава, която е с характеристиките на един средно голям град в България, то е грандиозно постижение и това, че стигна до една победа в хода на целия квалификационен цикъл.

Това се случи в домакинството на Молдова – преди малко повече от месец като най-важният миг тогава дойде в 55-та минута когато Гинсари получи втори жълт и съответно червен картон. Така Андора игра повече от половин час с футболист повече и използва това, разписвайки се след изпълнение на корнер за 1:0 малко след 60-та минута.

Без да блести по какъвто и да е начин, Албания се наложи с 3:0 в първия мач с този опонент, а сега, когато крайното статукво е без никакво значение, няма да има такава успеваемост пред вратата на опонента.

прогноза: под 2.5 гола @ 2.35

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *