Адо Ден Хааг – Цволе

Scorebg.com » Адо Ден Хааг – Цволе

Адо Ден Хааг – Цволе

Netherlands - Eredivisie

Прогноза Холандия – Ередивизия

Адо Ден Хааг

Адо Ден Хааг така и не е способен да демонстрира някакво постоянство в играта си, като в един мач е на висота, а още в следващия е потресаващ. Тези непрестанни серии и редувания на най-различни резултати превърнаха отбора в един от най-трудно предсказуемите в лигата. От ноември месец миналата година е последният случай, в който той записа две последователни свои срещи, в които завърши по един и същи начин – със загуба.

Последваха страшно много двубои, в които Адо Ден Хааг изумяваше, а няколко дни по-късно беше безобразен. В много голяма част от тези случаи обаче обединяващото нещо е само едно и това е наличието на изобилие от голове. От началото на тази година два от четирите сблъсъка на тима завършиха с под 2.5 гола, което беше наистина изненадващо с оглед на начина им на игра. В миналия кръг се завърнаха към головете, но за тяхно съжаление отстъпиха с 3:2 на Емен.

Цволе

Цволе е в изумителен възход като най-накрая се завърна към силните си изяви от миналата година. Отборът завърши 2018-а по възможно най-лошия начин – с потресаващ футбол и натрупване на загуби, който остана загърбен след 3-те поредни победи през новата година. Най-накрая и този възход на тима беше прекратен след равенството с Хееренвен преди седмица.

Серията от поредни мачове без загуба обаче продължава с пълна сила, а стигне ли до нов позитивен резултат във визитата си на Адо Ден Хааг, отборът ще има възможността да се доближи дори до 7-то място, което е напълно възможно да доведе и до възможност за участие в „Лига Европа“.

Продължава да се наблюдава много голямо желание в редиците на Адо Ден Хааг и Цволе това да се разчита на хора от „ниската земя“. Всеки от тях има начело треньор точно от там като и броят на легионерите е силно ограничен.

Разчитайки на 4-3-3, те ще погледнат страшно много към разкрепостяването на играта си и влизането в едно голово надиграване, което ще събере погледите на любителите на красотата в играта.

лига: Холандия – Ередивизия
среща: Адо Ден Хааг – Цволе
прогноза: Над 2.5 гола
коефициент:1.75 от MelBet
Статус:Загубен

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *