Bet365 в очакване на лиценз.

Scorebg.com » Bet365 в очакване на лиценз.

Bet365 в очакване на лиценз, не приема нови регистрации от България.

Както може би сте забелязали от краят на изминалата 2015-та година, всеки който иска да си направи нова сметка в bet365 от територията на България, ще установи липсата на България от списъка с държави.

За момента това ограничени е само за нови играчи, не важи за тези който вече имат регистрация в bet365. За тези със вече направена регистрация преди 9-ти декември 2015 година, могат да продължат да играят, залагат или управляват сметка си.

bet365 България

Както преди писахме преди повече от две години писахме в нашата статия Bet365 с лиценз в България ?, където още тогава беше анонсирано, че популярният букмейкър е предприел стъпки за получаване на оперативен лиценз, две години по-късно индикациите, че това ще се случи съвсем скоро са налице.

Както вече може би знаете бюрократичните проблеми на bet365 в България, започнаха през юни 2013 година, когато основният им адрес http://bet365.com беше филтриран с решение на Комисията по-хазарта. Достъпа до сметките се осъществяваше през така наречените алтернативни сайтове, огледални адреси и т.н. Към момента, би трябвало основният домейн http://bet365.com да е достъпен и да виждате следното съобщение:

В момента е в ход процедура за издаване на лицензи от Държавната комисия по хазарт, за да се предлагат продукти и услуги посредством www.bet365.com за играчи от територията на България.

Полагат се максимални усилия и ще се предприемат всякакви възможни технически мерки, за да се блокира достъпа до този домейн за играчи от територията на България до получаването на тези лицензи.

Продукти и услуги ще бъдат достъпни на www.bet365.com за играчи от територията на България, когато бъдат издадени съответните удостоверения за лиценз.“

Извиняваме се за причиненото неудобство!

За първи път подобно официално съобщение излиза при геонасочването от основната страница за хора намиращите се на територията на България. Това съобщение, повече от ясно декларира, че до получаването на оперативен български лиценз за бет365, очевидно остава малко време – дали това са броени дни или часове предстой да разберем.

В крайна сметка, всички се надяваме, че тези бюрократичнии проблеми ще приключат за да може всички по-веригата да са доволни – държавата, играчите, рекламодателите и други.

Прочете още:

Как да си направим нова регистрация в bet365 ?