Футболни прогнози за 14.03.2020

Scorebg.com » Футболни прогнози за 14.03.2020

Оренбург – Спартак Москва

Оренбург има само едно желание в оставащите кръгове и това е просто да си подпечата оцеляването в елита на страната. Към края на 21-ия кръг тимът е 11-и в таблицата от общо обичайните 16 тима, подвизаващи се в елитната дивизия. Това в никакъв случай не следва даже да загатва за негово оцеляване, тъй като тимовете от втората половина на таблицата са толкова близо един до друг, а преднината му пред последния в нея възлиза само на 3 пункта.

Оренбург продължава да има много сериозни затруднения с вкарването на голове, като през сезона до тук има едва 25 на сметката си. В същото време тимът е инкасирал 33, което го поставя на една от последните позиции във въпросната класация. Имайки насреща много добре познат съперник, който в същото време се намира и на само една позиция по-напред в класирането, той ще погледне към това да не допусне подобно развитие при което отбраната му да е потресаваща и да инкасира ранен гол.

Спартак Москва също загуби страшно много от офанизнвата си сила, а при положение, че е и гост, то трудно ще се наслади на разгромен триумф. Цели 3 от последните 4 сблъсъка между тези опоненти се развиха с вкарването на под 2.5 гола, така че в никакъв случай няма да е изненадващо тази поредица да бъде продължена и то при положение, че букмейкърите дават толкова добър коефициент от 1.61 за това. Спартак Москва отново няма да е на необходимото ниво, а Оренбург ще бъде готов за сериозно надигаване, което просто няма да протече с вкарването на много голове.

 

прогноза: под 2.5 @ 1.61

Зенит – Урал

Зенит, който е все по-близо до спечелването на нова титла в страната, има съперничество с Урал, в което при всички положения е с по-големи шансове за записването на крайната победа. Незнайно как тимът на Сергей Семак, който разполага с толкова сериозни възможности, с толкова сериозни фуболисти и с изграден отбор, просто не съумя да се наложи в домакинството си на УФА от миналия кръг, което завърши при безлично реми.

Самият Семак направи всичко по силите си, за да промени развитието на спора в желаната посока, включвайки в игра от пейкара Азмун, Дриуси и Ерохин, но нито един от тях не съумя да се разпише и така крайното статукво остана точно такова, каквото беше началното. Това въобще не попречи на Зенит да се окупира на първото място в таблицата, като вече изградения аванс от 6 пункта пред втори- Краснодар, доближава титлата все повече.

Просто отборът на Семак се доближава все повече до най-добрите си години след като към края на 21-ия кръг има инкасирани едва 9 гола в своята врата, а втори в тази класация, изненадващо, е 8-ият в подреждането – УФА, с 19. В същото време нападението на Зенит функционира по най-добрия начин, като наниза вече 37 гола в противниковите врати. То не е най-силното в дивизията поне що се отнася към реализираните голове, като отстъпва единствено на това на Ростов, което вкара с гол повече в изминалите 21 кръга.

Срещу Урал Зенит ще разгърне най-добрия си футбол, а този толкова голям кофициент за разгромна домакинска победа е повече от добър и просто си заслужава да се изпробва. Момчетата на Семак ще продължат силната си серия и ще стигнат до една безкрайно важна победа, която да ги утвърди на върха.

 

прогноза: 1 (-1.5АХ) @ 1.90

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *