Прогнози за 27.01.2020

Scorebg.com » Прогнози за 27.01.2020

Наполи – Ювентус

Тимът от „Сан Паоло“ изпадна в някакво безумно състояние и вече повече от половин година се намира в него. Той така и не е способен да преодолее раздялата с Маурицио Сари, който го изгради от нищото. Точно италианецът, понастоящем, начело на следващия съперник – Ювентус, се озова в центъра на вниманието, което беше и най-нормалното нещо при подобни обстоятелства. Незнайно защо многобройните фенове на Наполи го посрещнаха по безкрайно негативен начин и всичко това след като вече казахме, че точно Сари върна Наполи към най-силните времена.

Впоследствие той потегли към Челси, а малко след това и към Ювентус. В редиците на „старата госпожа“ все още определено не е въвел своя футбол. Неговият отбор разполага с при всички положения най-класните футболисти в цяла Италия, поне на този етап, и това, че е на върха в никакъв случай не е изненадващо. Основният съперник за титлата – Интер, се пропука по-рано, завършвайки при 1:1 в домакинството си на Каляри, което означава, че с победа в тази си визита, Ювентус ще увеличи разликата до 6 пункта. Точно в този момент и при случващото се в редиците на Наполи и Ювентус, то трите точки изглеждат много близо до гостите, но ако въобще бъдат спечелени, то това ще се случи по безкрайно измъчен начин. Вече много дълго време неаполитанци не са разгръщали най-добрия си футбол и настъпва мигът, в който ще го сторят.

Преди седмица те се справиха с Лацио на 1/4-финалите от турнира за купата на Италия, а постигането на нов голям резултат, какъвто определено ще е и равният, този път, срещу Ювентус, ще е в състояние да върне тима на правилния път. Най-накрая многобройните фенове на „Сан Паоло“ ще видят най-доброто от качествата на своите футболисти и това ще им донесе малко радост в тези периоди на криза.

прогноза: 1Х @ 1.67

 

Валядолид – Реал Мадрид

Отваря се нов супер шанс пред Реал Мадрид да потегли в желаната посока – към титлата, все по-настойчиво. Тимът влезе в кръга при равни начала с вечния си враг Барселона, но вчера „каталунците“ загубиха визитата си на Валенсия, което означава, че за първи път от дълго време насам е възможно да се стигне до изграждане на разлика от 3 точки между двата тима. Това ще се случи единствено със записването на победа от страна на „белия балет“ в тази визита на Валядолид.

Разликата в класите е налице, а в много подобни случаи точно тя е определящата за излъчването на краен победител. Това, което се явява основна спънка за Реал, се свързва изцяло с контузиите. В лазарета присъстват четирима, но всеки от тях е от огромно значение за разгръщането на най-добрия възможен футбол. Това са: Гарет Бейл, Марко Асенсио, Даниел Карвахал и Еден Азар. Все пак забележителната серия от поредни двубои без загуба продължава да се увеличава като тя беше започната още в края на октомври, а за последно футболистите на Зидан отстъпиха на Майорка с 1:0.

Последваха страшно много случаи, в които те гостуваха, не разгръщаха обичайния си главозайващ футбол и въпреки това печелеха. Вече 3 поредни станаха случаите, в които те стигат до успеха в свои визити с вкарването на по 3 гола, а малко преди това измъкнаха важни точки както от „Местая“, така и от „Камп Ноу“ след 1:1 и 0:0. Реал ще продължи да върви в тази си линия и то с пълна сила. Чувствително подобрената игра в собствената половина и в средата на терена, оказва много съществена роля и не само, че върна тима в битката за титлата, а е и на път да го превърне в основен фактор в нея. Валядолид няма да бъде на необходимото ниво и ще се пропука.

 

прогноза: 2 @ 1.55

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *