Обосновани прогнози

Scorebg.com » Обосновани прогнози

Транмиър – Уотфорд

Много изненадваща е прогнозата за този сблъсък между Транмиър и Уотфорд още от 1/32-финалите на ФА Къп. Това 3-5-2 с което играят домакините, ще им позволи да използват числовото си превъзходство в средата на терена и да са много близо до това да се превърнат в отбора на деня. Неприятното за тях е, че имаха и участие в турнира EFL Трофи, който те обаче отписаха. Участието на 1/8-финалите в надпреварата щеше да е още по-оптимистично за тях, но просто дойде в такъв миг, в който той нямаше как да си позволят да заложат на титулярите си в него. Малко след това точно Транмиър имаше гостуване на прекия съперник за оцеляване – Саутенд, който е предпоследен в таблицата с едва 10 точки на сметката си. В крайна сметка не успя да стигне до победата като двубоят завърши при 0:0, а освен това основният нападател на тима – Конър Дженингс се контузи. Все още не е ясно дали той ще е готов за преиграването с Уотфорд.

Транмиър

Транмиър е трудно предвидим отбор, който е способен както да бъде зашеметяващ и да впечатли с играта си, така и да бъде потресаващ и да загуби точки и срещу най-слабия съперник, точно както се случи в последния кръг от Първа дивизия. Уотфорд пък е в най-силната си серия през целия сезон като вече 6 поредни мача няма загуба. Тимът се наложи над Борнемут с 3:0 и то насред „Виталити“ като тази победа го измъкна от зоната на изпадащите за първи път от страшно дълго време насам. Пиърсън отново ще излезе с един коренно различен състав в два поредни свои мача. 11-те, на които той заложи срещу Транмиър, нямаха нищо общо с 11-те, които излязоха срещу Борнемут. Така английският треньор отново ще предпочете да съхрани водещите си футболисти, ще излезе с един подобен необичаен състав и неговият тим ще бъде победен като това ще е най-голямата изненада на деня.

 

прогноза: 1 @ 5.25 с нова регистрация в bet365

Манчестър Юнайтед – Уулвърхямптън

Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед и Уулвърхямптън са с толкова изравнени сили в днешни времена, че така и не съумяха да се изненадат по какъвто и да било начин в последния си директен двубой, който беше от 1/32-финалите на ФА Къп и завърши при нулево реми. Много спорно е да се каже за кой от тях това беше по-добър резултат, при положение, че се стигна до преиграване, което определено не е силно желано както от едните, така и от другите. Въпреки това то е факт и просто няма как да не се проведе. Със съставите, на които заложиха по време на първия сблъсък, и „вълците“ и „червените дяволи“ демонстрираха желание за прогрес в надпреварата. Много малко бяха резервните футболисти, които попаднаха сред титулярите и до голяма степен това беше изненадващо. Когато се заговори за това противопоставяне между тези тимове, то задължително на преден план излиза сериозното превъзходство, което Уулвърхямптън съумява да изгради в този „нов период“.

В обхвата на последното опеделение влиза периодът от последната промоция на тима до днес, като това се случи през 2018-а, а във всеки от изиграните 5 двубоя с „червените дяволи“ Уулвс не допусна загуба. В два от тях спечели, а останалите 3 приключиха при равенство като сблъсъкът отпреди седмица беше единственият, в който не падна гол. След него манчестърският тим изигра двубой с градския си съперник – Сити от 1/2-финалите на EFL Къп, който беше загубен с гръмкото 3:1 насред „Олд Трафорд“. Допълвайки този двубой с Уулвърхямптън от ФА Къп, двубоят с Ливърпул от първенството през идния уикенд и реванша с Манчестър Сити, то определено ситуацията за „червените дяволи“ е в състояние да излезе извън контрол. Разгромният триумф с 4:0 над Норич със сигурност ще им повлияе ползотворно, но е всеизвестно, че Уулвърхямптън е много по-класен тим и ще играе по коренно различен начин от „канарчетата“ на „Олд Трафорд“.

Нуно ще заложи на своята 3-4-3, която в редица случаи придобива и вид 3-5-2. В този двубой през голяма част от игровото време ще е обичайното 3-4-3 с Хименес, Траоре и правещият редица силни сбъсъци в последно време Нето в предни позиции. Най-много португалският треньор да прибегне до това да смени някой от крайните бранители и да пусне в игра Килман или Винагре, но едва ли и това ще се случи. Уулвърхямптън отива с най-добрия си състав на „Олд Трафорд“ и въпреки, че ще приеме играта в своята половина, ще направи така, че мачът да се развие по същия начин, а головете отново да са малко.

прогноза: под 2.5 гола @ 1.87 в ефбет България

Трабзонспор – Денизлиспор

Трабзонспор

Трабзонспор прогресира с всеки следващ уикенд и е отново в битката за титлата. Това е първият сезон от години насам, в който подобно нещо да е налице, а по-радващото за тима и за всички негови фенове е, че той все още има възможност и за дубъл като е на 1/8-финалите в турнира за купата на Турция. Точно сблъсъкът с Денизлиспор е първият от двата, които предстои да се изиграят.

Трабзонспор приключи полусезона по възможно най-добрия начин – с разгромен триумф над Кайзериспор с 6:2 и така се изравни и с водача в таблицата – Сиваспор в класацията на нападенията, които се разписват най-често, като и двата тима са с по 35 гола. В точково изражение разликата помежду им е 5 пункта в полза на Сиваспор, но до края на сезона има още 17 кръга да се изиграят, в които, при тази класа в редиците на Трабзонспор, е напълно възможно да се стигне до ново разместване.

Тимът поглежда с пълна сила към това домакинство на Дензлиспор, а инвестираните главозамайващи суми в закупуването на футболисти от толкова висок калибър и плащането на техните заплати, се превърна в най-доброто решение за клубното ръководство.

Преди години привличането на такива беше невъзможно, а в сегашния състав на Трабзонспор се виждат: Джон Оби Микел, Даниел Стъридж, Александър Сорлот, Хосе Соса, Тони Нуакеме и редица други.

Денизлиспор

Денизлиспор също погледна в една подобна посока, като се подсили с добре познатите на феновете на футбола: Моду Бароу, Уго Родайега, Олджай Шахан и Исмаил Аисати. Точно те бяха в основата на последния успех срещу този съперник, който все още внася страшно много разочарования в редиците на Трабзонспор. Точно преди месец тези тимове се изправиха насреща в 15-ия кръг на първенството, на същия този стадион и противно на всички предвиждания Денизлиспор се наложи и то след като изоставаше на почивката. Тимът направи изумителен обрат с двата гола на Родайега и нанесе голям удар по своя съперник. Месец по-късно, Трабзонспор ще разгърне обичайното от възможностите си и ще се наложи по разгромен начин в първия от двата сблъсъка за купата с което ще си подпечата и място на 1/4-финалите.

прогноза: 1 (-1.5АХ) @ в melbet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *