200 евро бонус за спорни залози

Scorebg.com » 200 евро бонус за спорни залози
200 лв бонус оферта

10х20 лв или 200 лв бонус

Бонус за спорни залози от 200 евро

Един малко по-различен, но в същевременно бихме го определи дори като “забавен” бонус от betfair. Този бонус е подходящ за потребители който все още нямат регистрация в бетфайр и обичат да залагат не големи суми на определено спортно събитие (примерно до 10 евро, за единичен залог).

Как работи бонуса?

Когато направите залози пет пъти на едно спортно събитие, всяко от тях със 10 евро, след това ще получите бонус от 20 евро ! Най-хубавото е, че можете да се възползвате от тази оферта цели 10 пъти, т,е до достигане на бонуса от 200 евро.

Ето Ви и една илюстрация, за да видите как работи бонуса – стъпка 1:

  • Залог 1: €10
  • Залог 2: €10
  • Залог 3: €10
  • Залог 4: €10
  • Залог 5: €10 >> €20 бонус

Преди да минете на стъпка 2 от бонуса, трябва всички залози от стъпка 1 да бъдат уредени. За разлика от много други букмейкъри, тук минималния коефициент с който да се класирате за тази оферта е 1.50 ! Трябва да отбележим, че важат определени условия и правила. Тази оферта е налична само за НОВИ клиенти от територията на България. Това, няма да откриете подобен бонус от компанията в други държави.

Какво трябва да направите за да изискате тази оферта:

  1. Когато си правите регистрация в полето “Промо Код” въведете: ZBAF02
  2. Следващата стъпка е да направите 5 единични залога  €10  залога в раздел СПОРТ и и ще получите нови 20 евро за игра и както казахме това можете да се повтори общо 10 пъти, т.е максимални бонус който можете да получите е 200 евро.
  3. Имайте в предвид, че ако депозирате чрез електроните портфейли на Neteller и Skrill няма да може да се класирате за тази оферта !
  4. Важат определени  условия и правила, който е желателно да прочетете от официалната страница на букмейкъра.

Успех !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *