Още прогнози с анализ за днес

Scorebg.com » Още прогнози с анализ за днес

Уест Бромич Албиън – Мидълзбро

Уест Бромич

Уест Бромич върви много добре при Славен Билич и е все по-близо до завръщането си в елита. Тимът е с 51 точки и има с 3 повече от втория в таблицата – Лийдс, който се явява и единствен негов съперник за първото място. Изградената ситуация е такава, че споменатите два отбора са с няколко класи над всички останали в дивизията. Точно това им позволи рано-рано да изградят и много сериозна разлика в точково отношение като е всеизвестно, че първият и вторият получават директна промоция. Изненадващото около „дроздовете“ е това, че са спечелили с цели 5 точки повече в своите визити спрямо домакинствата си. В рамките на последните си два двубоя те не спечелиха нито веднъж като се изправиха срещу Брентфорд и Барнзли, а подобни серии са нетипични за тях.

Мидълзбро

Завръщането на „Дъ Хоутърнс“ определено ще им позволи да се насладят на най-добрия си футбол и да се върнат към победите. Има страшно много класа за ниво Чемпиъншип в този им състав. В него присъстват футболисти като: Робсън-Кану, Ливърмор, Хегази, Остин и Гибс, а на пейката им са: Зохоре, Филипс, че и ветеранът Гарет Бари. Мидълзбро е в супер серия, но тя се отнася само до изявите на собствения стадион. Тимът спечели всяка от последните си 4 срещи на своя земя и се измъкна от дъното. Тези точки доближиха тима много близо до средата на класирането, но въпреки този кратък свой възход, тук се задава гостуване, което ще протече по противоположния начин.

Уест Бромич Албиън ще демонстрира много сериозно игрово превъзходство от началото на двубоя и ще продължи с победите. Единственият отсъстващ от редиците на тима е младокът Грейди Диангана, докато Мидълзбро няма да разчита на контузените: Шотън, Дайкстийл, Френд и Рандолф. „Дроздовете“ ще демонстрират много силен футбол и ще продължат утвърждаването си на върха.

прогноза: 1 @ 1.50 в непопулярния букмейкър мелбет

Нотингам – Уигън

Нотингам Форест

Нотингам Форест върви много добре през сезона дотук като е точно под зоната на плейофите. Това е един от редките случаи през последните години, в които по това време от кампанията тимът е в толкова добра позиция, че да погледне дори към промоцията. Едва ли обаче и този път той ще запази още дълго време възхода си и ще се остане на желаната позиция. В 5 поредни двубоя Форест нямаше записана победа, но най-накрая намери начин да прекрати това падение, налагайки се във визитата си на Хъл Сити с 2:0. Люис Грабан беше над всички в този двубой като реализира и двете попадения, за да донесе всичките точки на своя отбор.

Уигън на свой ред навлезе в една много рядко срещана серия за ниво Чемпиъншип – 4 поредни ремита. Така макар и с минимални темпове, тимът се доближи до излизането от зоната на изпадащите. Въпреки това той все още е на последното място като на този етап има необходимост от съкращаване на пасив от едва една точка, за да направи следващата крачка. Уигън разполага с някои много добри изпълнители като в основата на всичко най-застрашително за противниковите отбранителни линии стоят Пилкингтън и Уиндас. Подобрението в редиците на „латикс“ е видимо и ще им позволи да продължат увеличаването на точковия си актив и след края на този кръг.

За тяхно най-голямо съжаление нямат победа на този стадион от 2014-а година когато се наложиха с изразителното 4:1. Онзи им състав беше много силен като в крайна сметка завърши същия сезон в зоната на плейофите. Това беше и последният случай, в който гост печели това съперничество. В последвалите 8 негови издания домакинското преимущество беше налице. Точно в този случай обаче Уигън ще продължи възхода си и ще изнесе нова силна среща, която в крайна сметка няма да загуби.

прогноза: Х2 @ 2.00 в избран от вас букмейкър

 

Вижте и останалите обосновани футболни прогнози за днес.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *