Фабрегас: Реал трябва да са луди да дадът 100 милиона евро за Бейл

Scorebg.com » Новини » 2013 » Фабрегас: Реал трябва да са луди да дадът 100 милиона евро за Бейл

Звездата на Тотнъм Гарет Мейл бе свързван с преминаване в тима на Реал Мадрид, като предполагаемата сума за подписа на англичанина определено шокира бившият халф на Арсенал.

Националът на Уелс е сочен за една от големите трансферни цели на „Лос Бланкос” за лятото, като според слуховете на острова сумата, която от Мадрид са готови да платят е 85 милиона лири.

Това ще счупи досегашният трансферен рекорд на мадридчани, които платиха 94 милиона евро за звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо.

Фабрегас обаче не доумява как един клуб е готов да се раздели с такава огромна сума за един играч, като по този повод той разкри в испанския вестник „AS”:

„Според мен да похарчиш 100 милиона евро за Гарет Бейл е пълна лудост. Не знам как може някой клуб да похарчи такава голяма сума пари за един играч във времена на икономическа криза.”

„Той е страхотен футболист и притежава всички необходими качества, но трябва видим дали Реал Мадрид ще успее да го привлече и как ще успее да се сработи с останалите футболисти в тима.”

Очаквайте още актуални футболни новини и () промоции на спорт в САЩ.

Мадридчани отново ще радват своите привърженици с футбол на живо от „Сантиаго Бернабеу”, веднага щом започне новият сезон в Примера Дивисион.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *