Страмачони: Интер изигра най-добрият си мач през този сезон

Scorebg.com » Новини » 2013 » Страмачони: Интер изигра най-добрият си мач през този сезон

Старши-треньорът на „неразурите” Андреа Страмачони похвали своите възпитаници за отличното представяне в мача срещу Тотнъм, независимо че италианците отпаднаха от Лига Европа.

37-годишният стратег вярва, че неговият тим е демонстрирал своя най-добър футбол от началото на сезона, въпреки че те не успяха да се класират за четвъртфиналите на престижния евро турнир.

Интер изоставаха с 0:3 от първия мач между двата тима, играл се на „Уайт Харт Лейн”, но с головете на Антонио Касано, Родриго Паласио и автоголът на Уилям Галас домакините пратиха мача в продължения, където голът на чужд терен на Емауел Адебайор се оказа решаващ за това кой да продължи напред.

По повод на страхотната игра на своя тим, Страмачони сподели в последните Серия А новини от Милано :

„Това е много важен за знак за нас. Единственото положително нещо, което видях тази вечер е, че вече няма да имаме мачове в средата на седмицата, за които да се притесняваме.”

„Това бе нашето най-добро представяне през този сезон. Ние направихме голяма крачка напред в развитието на играта си, вярвахме още от първата минута, че имаме способностите да обърнем развоя на събитията. Единни сме и искаме да завършим този сезон сред топ отборите в Сверия А.”

В следващият кръг от шампионата Интер гостува на Сампдория, като повечето футбол прогнози са на страната на „неразурите”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *