Пардеза: Репутацията на Реал Мадрид зависи от всеки мач

Scorebg.com » Новини » 2013 » Пардеза: Репутацията на Реал Мадрид зависи от всеки мач

Спортният директор на „белия балет” Мигел Пардеза заяви, че испанските шампиони винаги излизат за победа във всеки мач и призна, че им е било трудно без Кристиано Роналдо в сблъсъка с Осасуна.

Пардеза смята, че „Лос Бланкос” не могат да си позволят загубата, в който и да е мач, след като тяхната репутация е силно разклатена от слабия старт на сезона.

Възпитаниците на Жозе Моуриньо вече изостават с цели 18 точки на лидера в класирането Барселона, като повечето футболни експерти в Испания смятат, че мадридчани ще оставят титлата в шампионата и ще насочат изцяло вниманието си към Шампионска лига и Купата на Краля.

Директорът на „кралския клуб” обаче настоява, че отбора винаги търси трите точки във всеки един мач, без значение неговата важност. Той заяви в последните футболни новини от Мадрид:

„Нашата репутация зависи от всеки един мач. Когато Реал Мадрид загуби, това трябва да се счита за разочарование, защото ние искаме да спечелим всяка среща.”

Пардеза също призна, че липсата на звездата Кристиано Роналдо по време на нулевото равенство с Осасуна през уикенда, също е оказало влияние на играта на тима.

„В един отбор винаги се усеща липсата на големите играчи. Роналдо винаги вкарва много голове, но в мача срещу Осасуна него го нямаше.”

Очаквайте още актуални футболно новини от големите европейски първенства и новини от Шампионска лига .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *