Джоунс: Юнайтед трябва да се съвземе от загубата в дербито

Scorebg.com » Новини » 2013 » Джоунс: Юнайтед трябва да се съвземе от загубата в дербито

Преднината на „червените дяволи” пред техния градски съперик Манчестър Сити намаля до 12 точки и бранителят на тима Фил Джоунс иска моментална реакция в мача срещу Стоук в края на седмицата.

21-годишният защитник на лидерите във Висшата лига призова своите съотборници да реагират мигновенно на загубата от „гражданите” в понеделник.

Възпитаниците на Сър Алекс Фъргюсън загубиха градското дерби на „Олд Трафорд” с 2:1 и по този начин Сити намалиха разликата до 12 точки, като до края на шампионата остават още седем кръга.

Джоунс иска значително подобрение в играта на своя тим, когато в неделя гостуват на застрашения от изпадане Стоук на „Британия Стейдиъм”. Повечето спортни залагания за този мач са на страната на Юнайтед.

По този повод той заяви пред клубната телевизия „MUTV”:

„Ние трябва отново да се завърнем с победа. Ще излезем на тренировъчното игрище и ще направим най-доброто, за да се възстановим напълно.”

„Имаше доста тъжни лица в съблекалнята след мача, защото това е сблъсък, в който определено не искаш да бъдеш победен. Ние обаче трябва да държим главите си високо вдигнати, защото все още сме в много изгодна позиция да спечелим шампионата.”

„Да се надяваме, че ще успеем да спечелим гостуването на Стоук в неделя и отново ще си върнем увереността и самочувствието, и ще продължим победния си устрем към шампионската титла.”

Очаквайте още актуални новини от големите европейски първенства и футбол промоции .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *