Туре решен да спечели доверието на Манчини

Scorebg.com » Новини » Туре решен да спечели доверието на Манчини

Бранителят на Манчестър Сити Коло Туре е решен да се докаже пред мениджъра Роберто Манчини, след като предстои да замести контузеният Винсент Компани.
30-годишният бранител на „гражданите” бе на скамейките в мача срещу Болтън през изминалата седмица, но получи шанса да играе като десен бек, след като Пабло Забалета се контузи.
Туре бе включен и в стартовия състав на Сити при загубата с 0:1 в мача от Лига Европа срещу Спортинг. След контузията на Компани в областта на прасеца, Манчини вероятно отново ще заложи на опитния  защитник в предстоящия мач срещу Суонзи.
Независимо от тежкия старт на сезона за него, след наказанието на ФА от шест месеца без право да играе, заради употреба на забранени субстанции, той е готов отново да даде всичко от себе си за успеха на „сините”.
„Ние имаме голям състав и всеки път, когато мениджърът има нужда от някой, който да излезе и да даде всичко от себе си, трябва да оправдаем очакванията му.”
„Аз винаги се раздавам на сто процента. Сега съм по-решен от всякога, след тежкия период, който преживях. Аз просто искам да и играя добре за моя отбор.”
Сити гостуват на Суонзи в следващия кръг от Висшата лига, като повечето спортни залагания разбираемо са на страната на лидерите във шампионата на острова.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *