Суарез остава на „Анфийлд”

Scorebg.com » Новини » Суарез остава на „Анфийлд”

Нападателят на Ливърпул Луис Суарез отрече слуховете за напускане на клуба през летния трансферен прозорец.

25-годишният таран на „червените” изкара доста буен и скандален сезон на „Анфийлд”, след като изтърпя наказание за обиди на расова основа, отправени към Патрис Евра от Манчестър Юнайтед.

В пресата на острова се появиха слухове, че двата най-големи испански гранда Реал Мадрид и Барселона са заинтересовани от услугите на уругваецът.

Те започнаха да изглеждат все по-реални, след като бе уволнен мениджърът на Ливърпул Кени Далглиш, който лично привлече Суарез от холандския Аякс    в началото на изминалата година.

Независимо, че аржентинецът неведнъж е изразявал желанието си да играе в Примера Дивисион в даден момент от неговата професионална футболна кариера, той заяви, че не води преговори за преминаване в Барселона или Мадрид през това лято.

Той разкри последните спортни новини на „Liverpool Echo”:

„Ако трябва да съм честен никога не съм говорил с представители на Барселона или Реал Мадрид. Ако всички слухове бяха верни, то до този момент можеше да съм играл в още 20 отбора.”

„Ливърпул изиграха два финала за купи и направиха добър сезон. Не успяхме да завършим на очакваното от нас място във Висшата лига, но постигнахме някой положителни резултати.”

„Ливърпул е на най-високо ниво що се отнася до подкрепата на феновете към клуба. Аз съм много благодарен на клуба за предоставената ми възможност да играя във Висшата лига.”

Макар „мърсисайдци” да не успяха да разкрият напълно потенциала си през тази година, те ще отново демонстрират зрелищен футбол на живо от „Анфийлд” и през следващата година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *