Рейна: Нямаме право на грешка

Scorebg.com » Новини » Рейна: Нямаме право на грешка

Рейна: Нямаме право на грешка

Вратарят на Ливърпул Пепе Рейна, който участва във всички двубои на отбора за Карлинг Къп през този сезон, заяви, че отборът трябва да гони сигурна победа във финала на „Уембли” тази неделя.
Възпитаниците на Кени Далглиш ще се борят за ценния трофей в мач срещу отбора от Чемпиъншип Кардиф Сити в края на тази седмица, като при евентуален успех това ще бъде първия трофей за „червените” от 2006 година насам.
Във финала на ФА Къп преди шест години, 29-годишният испански страж спаси три от четирите дузпи към неговата врата на „Милениум Стейдиъм” и сега е готов за новото предизвикателство на „Уембли”.
Той заяви пред сайтът за футболни новини  „goal.com”:
„Когато си на финал единствената ти цел е да го спечелиш и това ще бъде нашата мисия на ‘Уембли’ в неделя. Шест години без титла е твърде дълъг период за отбор като Ливърпул. Нямаме право на грешка в този финал.”
„Преминах в отбора на Ливърпул, мечтаейки именно за такива моменти – да участваш на финали и да печелиш титли. Аз вече имах няколко такива положителни преживявания и искам това отново да се повтори в неделя.”
Възпитаниците на Кени Далглиш са абсолютен фаворит за спечелването на трофея според повечето залагания за този мач в интернет, макар че отборът на Кардиф също не трябва да се подценява.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *