Кедира: Реал Мадрид не е на нужното ниво през този сезон

Scorebg.com » Новини » Кедира: Реал Мадрид не е на нужното ниво през този сезон

Хлафът на „Лос Бланкос” Сами Кедира признава, че неговият отбор все още не достигнал върхово ниво и целите на испанските шампиони за този сезон са променени.

25-годишният германски национал заяви, че представянето на тима от началото на кампанията в Примера Дивисион не е на нужното ниво и тяхната основна цел в момента е да спечелят Шампионска лига.

Носителите на титлата изостават на временния лидер в класирането Барса с цели 13 точки, като до този момент мадридчани за загуили повече точки отколкото през целия изминал сезон.

По този повод Кедира разкри в последните футболни новини на  „Sport Bild”:

„Нашето представяне през този сезон не отговаря на критериите за клуб като Реал Мадрид. Не може да сме доволни от показаното до сега.”

„Не сме успели да намерим своя ритъм на игра от самото начало на сезона. Дори веднъж не сме успели да се представим подобаващо в гостуванията си, като именно там загубихме толкова много точки.”

„Не можем да бъдем доволни от себе си, това е положението.”

Германският национал заяви още, че приоритетите на старши-треньора Жозе Моуриньо в момента са изцяло насочени към спечелването на най-комерсиалният европейски клубен турнир.

„В Мадрид сме си поставили една цел като основен приоритет и това спечелването на Шампионска лига.”

Повечето новини от Шампионска лига за испанския гранд също са добри, след като редица футболни експерти ги сочат за един от основните фаворити за трофея.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *