Барзагли: Страх ме е от Милито

Scorebg.com » Новини » Барзагли: Страх ме е от Милито

Бранителят на Ювентус Андреа Барзагли изрази своето възхищение от нападателят на Интер Диего Милито и мениджъра Андреа Страмачони, малко преди съботния сблъсък между двата италиански гранда.

31-годишният бранител на „старата госпожа” признава, че има известни опасения за това дали ще може да се справи с опасния аржентински нападател на „неразурите”, малко преди съботното дерби на „Ювентус Стейдиъм”.

Интер се намират в много добра форма през последните няколко седмици, след като са успели да вземат трите точки в последните си осем мача, а голмайсторът на тима Милито се е разписал цели пет пъти за десет изиграни срещи. Повечето футболни прогнози нямат ясен фаворит за този слбъсък.

Опитният защитник на италианския национален отбор осъзнава, че го очаква трудната задача да опази аржентинския нападател на Интер. По този повод той разкри пред „Sky Sport Italia”:

„Страхувам се от Диего Милито. Той е универсален нападател, един от най-силните в Европа и няма каквито и да било недостатъци.”

„Интер са сериозна заплаха за нас. Страмачони е добър треньор и според мен е хубаво, когато се дава шанс на млад треньор с добри идеи.”

„Не смятам, че мачът може да бъде решаващ в тази ранна фаза на шампионата. ‘Неразурите’ определено могат да се борят за титлата, но ние сме отбор, който вярва във възможностите си.”

Очаква се двата италиански гранда да предложат зрелищен футбол на живо от „Ювентус Стейдиъм” в събота вечер.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *