Валенсия – Реал Мадрид

Scorebg.com » Валенсия – Реал Мадрид

Прогноза Валенсия – Реал Мадрид

Четирите най-силни испански тима потеглиха към една Саудитска арабия, за да влязат в спор за Суперкупата на страната. Точно тази надпревара вече е с драстично променен формат като всичко това се дължи на желанието на арабските шехове да видят не един, а всичките 4 най-силни отбора от Примера от първия ред, както се казва.

Валенсия

Валенсия измъчи страшно много Реал Мадрид в мача от първенството като дълго време беше напред в резултата благодарение на гола на Солер. Все пак за кой ли път през този сезон Карим Бензема излезе над всички в „бяло“ и възстанови статуквото дълбоко в добавеното време. Този отбор на Реал Мадрид е някакво много рядко срещано явление. Вече толкова много години подред никога той не е играл по начина, по който го прави сега. Завръщането на Зидан, гаранирано с привличане на редица топ футболисти в предни позиции, най-вече като Йович и Еден Азар, само загатваше за това, че отборът ще продължи със зрелищния футбол.

От другата страна обаче беше раздялата с Кристиано Роналдо, която натежа страшно много. Вижда се нагледно, че няма футболист на „белия балет“, който да има толкова голямо влияние, колкото имаше португалският суперталант. Най-накрая започна да се шуми все повече и около едно от най-нормалните неща на света – Реал Мадрид да се опита да си го върне.

Реал Мадрид

Според слуховете Флорентино Перес е готов да даде огромна сума само и само да върне Кристиано от Ювентус, но предстои да видим какво ще се случи. Единственото позитивно за Реал е, че за първи път от години насам не е допускал толкова малко голове във вратата си, колкото през този сезон. Отборът е в сериозен възход в това отношение, но и неприятностите за него не са никак малко. Всички те са в предни позиции, където безкрайно критикуваният само допреди една година – Карим Бензема, е едва ли не спасителят на мадридския колос. Ако не бяха неговите голове, то отборът щеше да е в много затруднено положение.

И Азар, и Йович са пълно разочарование и не е изключено още през лятото поне един от тях да си тръгне. В този двубой с Валенсия Реал просто ще погледне към това да наложи вече новия си стил на игра и да развие случващото се на терена с малко голове.

 

прогноза: под 3.5 @ 1.60

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *