Бразилия 2014 – Голмайстори прогнози

Scorebg.com » Бразилия 2014 – Голмайстори прогнози

Голмайстори прогнози за Световното първество в Бразилия 2014

FIFA World Cup 2014  наближава и с това нивото на интерес към това събитие с всеки изминал ден, рязко се покачва. Всяко едно Световно първенство, освен с крайния победител, много често бива запомнено с красивите голове и/или голмайсторите.  Пример за горното е Световното първенство през 1994 година, когато голмайстор на форума стана Христо Стойчков ( заедно Олег Саленко, но той вкарва цели 5 гола само в 1 мач ).  И така стигаме до основния въпрос – Кой футболисти имат най-голям шанс да станат голмайстори в Бразилия ?

Ето ги  нашите прогнози за голмайстори в Бразилия :

 

  1. Лионел Меси (Lionel MessiГолмайстори-меси-бразилия

Когато говорим за голмайстори във всяко футболно състезание, първият играч за който се сещаме е Лионел Меси. Меси е най-добрият играч на Барселона за последните 5-6 години, като през това време успя да спечели 4 – Златни топки, две титли в Шампионска Лига и успя да подобри редица други рекорди. Въпреки горното, представянето на Меси, за националния отбор на Аржентина далеч не е толкова бляскаво – само един гол за Световната купа през 2010 година, като дори беше посочен и като основна причина за ранното отпадане на Аржентина тогава. Юни, ще месеца в който Лионел, ще се опита да затвори устите на критиците си по-най добрият начин.

 

Лионел Месиголмайстор @8.50 в този букмейкър.

 

 

  1. Кристиано Роналдо (Cristiano Ronaldo)             cristiano - голмайстор - 2014

Роналдо  е играчът, който много често оставаше в сянка заради добрите игри на Меси. Нещо което беше променено през изминалата година – Роналдо спечели наградата на 2013 FIFA Ballon d’Or, като по-този начин наруши 3 годишната хегемония на Лионел, макар и с разлика от едва 3.27 % в гласовете. Колкото и нескромно да звучи, Роналдо почти сам класира Португалия за Първенството, отбелязвайки хеттрик в баража срещу Швеция. От Роналдо ще се очаква много, когато излезе с португалския екип.

 

Кристиано Роналдо голмайстор @13.00  в betfair

 

 

  1. Неймар (Neymar) neymar1-topscore

Голяма част от бразилските надежди са насочени именно към Неймар, като от него очаква да изведе Бразилия до финал. Макар и крехката възраст на която е Неймар, само 22 години, той има „навика“ да се откроява точно на такива събития. Неймар имаше чудесно представяне на Купата на конфедерациите, където отбеляза 4 гола, включително и един на финала срещу Испания. Безспорно ще бъде един от най-важните играчи за Бразилия.

Неймар голмайстор @11.00 в gobetgo 

 

 

  1. Луис Суарес  (Luis Suarez)luis-suarez-wordcup 2014

Едва ли през този сезон е имало по-експлозивен играч в Английската Висша лига, който заедно с с Даниел Стъридж успяха да разочароват много отбори. Суарес винаги е присъствал по-един или друг начин в спортните новини. Дори и след като пропусна първите 6 двубоя на Ливърпул, Суарес  да стане голмайстор на Висшата лига. В отбора на Уругвай, Суарес заема изключително важна роля, отбелязвайки 24 гола в 27 мача и сега е идеалния момент да блесне.

Луис Суарес  голмайстор @21.00

 

 

  1. Томас Мюлер  (Thomas Muller)thomas-muller

Много хора не бяха чували за този играч преди Мондиала през 2010 година,  където успя да очарова голяма част от феновете не само на немския отбор. Неговите атакуващия умения тогава, определено бяха приятната изненада на Световната купа и той успя да спечели два приза – за „Най-добър млад играч“ и „Златната обувка“. Томас Мюлер , тогава заедно Давид Вия и Уесли Снайдер отбелязаха по 5 гола. Преди малко повече от 1 година Мюлер имаше поводи за радост и на клубно ниво – печелейки Шампионската лига на УЕФА с Байерн Мюнхен.

Томас Мюлер  голмайстор @26.00

 

 

Това бяха нашите прогнози за голмайстор на Световното първенство в Бразилия . Какви са Вашите прогнози ? Кой е Вашият фаворит ? Бихте ли направили залог в някой букмейкър за голмайстор в Бразилия ?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *