Шефилд Юнайтед – Уулвърхямптън

Scorebg.com » Шефилд Юнайтед – Уулвърхямптън

Прогноза Шефилд Юнайтед – Уулвърхямптън

Шефилд не влезе никак добре при подновяването на първенството и рано-рано изостана от основната група. Това придизвика и загубата на възможност за по-добро класиране. Тимът все още е на такова място, че има поглед и то с пълна сила към място в зона „Лига Европа“, тъй като заемащият последната позиция, даваща излаз на европейската сцена – Арсенал, е на дистанция от едва две точки, като в същото време има и един изигран двубой повече. Това само затвърждава важността на съперничеството с Уулвърхямптън. Не по-малко важни са въпросните точки и за тима от „Молиню“, който е и в битката за четворката.

Той играе брилянтен футбол и си заслужи страшно много поздравления за това. Същият този отбор е сред най-дискутираните в страната, като въпросителните са изцяло в посока дали ще задържи това си развитие още дълго време. Смяната на собствеността и направата на много сериозни вложения определено го благоприятстваха и му позволиха да се окаже в настоящата си позици.

Освен това той продължава и участието си в тазгодишното издание на „Лига Европа“ като измъкна добър резултат от визитата си на Олимпиакос, какъвто е 1:1. Провалът срещу Арсенал отпреди няколко дни ще остане загърбен като Уулвърхмптън ще демонстрира най-добрия си футбол и ще се завърне към победите още на „Брамъл Лейн“.

прогноза: 2 (DNB) @ 1.60

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *