Шефилд Юнайтед – Манчестър Юнайтед

Scorebg.com » Шефилд Юнайтед – Манчестър Юнайтед

Прогноза за Шефилд Юнайтед – Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед отива на „Брамал Лейн“, а това е място, на което изпитаха огромни затруднения редица опоненти. В хода на сезона подобно нещо се случи с всеки един от тимовете, които имаха ангажимент към това съперничество. Впечатляващо е това, че все по-трудно „остриетата“ допускат домакински загуби с по-голяма разлика от един гол (като до този миг през сезона това не се е случило). За тяхно най-голямо съжаление започнаха да се натрупват повече и повече поражения точно споменатата разлика (от едва един гол) като голяма част от тях са и с резултат 1:0.

Шефилд Юнайтед

Точно по такъв начин с победа от „Брамъл Лейн“ си тръгнаха Саутхямптън, Съндърланд и Ливърпул в 3 последователни домакинства за Шефилд Юнайтед. От октомври насам обаче тимът не е губил нито веднъж у дома, но това не е особено показателно за състоянието му, тъй като просто програмата му беше такава, че предвиди едва две домакинства, а и това, че имаше прекъсване за националните отбори, удължи този период, в който всъщност тимъ не е имал ангажимент, но във времеви интерал серията получи сериозно разгръщане.

Най-радващото за момчетата на Уайлдър е това, че в последно време футболистите му започнаха да намират начин за това да извлекат най-доброто от възможностите си и на собствена земя. Те се справиха последователно с Арсенал и Бърнли като и в двата случая не инкасираха гол във вратата си, а благодарение на спечелените точки се изкачиха много напред в таблицата. Голяма част от основните им съперници за по-добра позиция в класирането вече изиграха своите двубои, така че при изграденото статукво Шефилд Юнайтед има една прекрасна възможност пред себе си. Точно преди първия съдийски сигнал на това съперничество с „червените дяволи“, тимът е 8-и в таблицата като освен това е и преди своя директен опонент.

Манчестър Юнайтед

Всеки от намиращите се пред него 7 тима в подреждането вчера изигра своя двубой, така че с победа в това домакинство, „остриетата“ ще се изкачат на 5-то място като ще отместят Уулвърхямптън от него. Всичко това значи прогрес от цели 3 позиции и доближаване все повече рано-рано до изпълнение на крайната задача – оцеляването.

Този Манчестър Юнайтед, който вкарва по по-малко от гол на своя визита и продължава да е с отрицателна голова разлика (в гостуванията си), ще продължи да изпитва затруднения и така прогнозата за под 2.5 гола ще се превърне в печеливша.

 

прогноза: под 2.5 гола @ 1.80

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *