Хърватия – Дания

Scorebg.com » Хърватия – Дания

Нашата прогноза за Хърватия – Дания

Хърватска vs ДанияХърватия

Хърватите бяха безапелационни в групите като триумфираха срещу всеки един от трите си опонента – Нигерия (2:0), Аржентина (3:0) и Исландия (2:1). Макар да си бяха гарантирали класирането още след втория сблъсък, те демонстрираха желание да запазят добрата си успеваемост и го сториха, справяйки се и с „островитяните” на Халгримсон в заключителния кръг.

Това е нещо нетипично за тази нация – да демонстрира постоянство и вложеност в ключовите мигове и след като го направи веднъж, сме скептично настроени към това, че могат да го повторят. Точно последното ще им е нужно, за да се справят с коравия тим на датчаните, който в никакъв случай не блести, но демонстрира многократно, че и без много фанфари може да постига добри резултати и да прогресира.

Несъмнено задаващият се опонент не е онзи тим, който би допаднал най-много на неутралния зрител, желаещ да вижда голове и въпреки това шансовете на „динамита” за ново „избухване” не са за отписване.

Дания

Отбранителната линия на същия този тим е на изумително ниво, като в предходните 3 сблъсъка направи само една фатална грешка и тя беше наказана, за да коства и рекорда на Каспер Шмайхел за най-много минути между гредите без допуснат гол. Дания бележи много рядко и срещу хърватите ще има много малко шансове да промени това твърдение.

Липсата на достатъчно блясък в офанзивата на тима ще е видима и тук като отново тимът ще насочи вниманието си към това да оползотвори някое статично положение или пък мълниеносна контра акция, при която Полсен е в състояние да създаде неприятности за хърватската отбрана. Макар почти цял свят да фаворизира „шахматистите” като едва ли не сигурен победител в този сблъсък, в никакъв случай не е изключен вариантът точно тук да падне поредната изненада.

Добрата игра в отбранителен план на датчаните ще им позволи да останат в мача до последния съдийски сигнал и като нищо да въведат сблъсъка в една своя любима зона – тази на продълженията и евентуално на дузпите. Прогнозата е за тотално отсъствие на голове, а по-рисковите играчи могат да изберат и някоя от тези по-долу:

Рискови прогнози

първо полувреме 0:0 @ 2.00 Winbet-logo
под 1.5 гола в мача @ 2.50 1xbet-logo
без гол в мача @ 7.00 efbet-logo

двубой:Хърватия – Дания
прогноза: под 2.5 гола
коефициент:1.50 в efbet-logo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *