Футболни прогнози от http://brillbet.ru/ – scam

Scorebg.com » Футболни прогнози от http://brillbet.ru/ – scam

briliber-scambrillbet.ru – oще един измамник (scamer)

Здравейте, решихме да споделим нашият опит с един от хилядите руските сайтове, който предлагат платени футболни прогнози, а именно – http://brillbet.ru/ (Точные прогнозы на спорт от аналитиков Brillbet.ru, процент проходящих ставок поражает. Полностью чистая статистика. )

Първо защо решихме да ползваме услугите на brillbet.ru:
• страницата изглежда добре направена;
• на няколко пъти, са ни попадали прогнозите от brillbet.ru, като част от тях сме публикували и нашата страница;
• Приемливата цена от 2200 рубли за почти едномесечен абонамент от 30 футболни прогнози, което по-тогавашния курс на рублата излезе 25 $ или 45,66 лв;
• Използването на skrill, като платежно средство, удобно бързо и лесно.

След заплащането на абонамента „30 прогнозов – 2200 рублей 3200 рублей , оставихме електронен адрес на който да изпраща прогнозите и всичко беше наред. Действително получавахме прогнозите, не бяха точно както е обещано 15 часа преди началото на срещата, но все пак имаше достатъчно време за да се направи залог.

С цел обективното представяме, държим да отбележим, че разликите в коефициенти изпратени от brillbet.ru и тези който са bet365 в повечето случай не бяха значителни, разбира се, когато имаше разлики те бяха в ущърб на прогнозата – действителният коефициент беше по-нисък от този, който фигурира в статистиката.

Всичко изглеждаше добре и по-нищо не личеше, че ще се стигне до тази статия. След период от 2 поредни загуби, спряха да си обновяват статистиката. След 4-5 дена за изминалите дни, се появи статистика с печеливши прогнози, който обаче не ни бяха изпратени. Въпреки многократни опит за контакт, не ни беше отговорено. Държа да отбележа, че прогнозите получавахме от следните два адреса:
brillbet@yandex.ruВладимир Филатов
brillbet@ya.ru –  Владимир Филатов
Друг момент, който обикновено не пропускаме да проверим е, кога е регистриран домейнът (в случаят brillbet.ru) и дали отговоря статистиката на сайта с първоначалната регистрация. Кратка проверка с произволен домейн чекър(domain tools) , показва, че страницата е регистрирана на 18.06.2015, а в самата страница фигурира статистика от за април и май по-рано !!! – явен признак за измамен или scam сайт за футболни прогнози (brillbet.ru)

brilibet - date registration

Извод: Въпреки, че всичко започна и беше добре, за нас brillbet.ru за некоректни, което ни различава по-нищо от другите типове измамни футболни сайтове !