Футболни прогнози за за 12 април

Scorebg.com » Футболни прогнози за за 12 април

ФК Минск – БАТЕ Борисов

 

Най-вълнуващият сблъсък за деня е точно този между ФК Минск и БАТЕ Борисов. Противопоставянето им ще се проведе на стадион „Торпедо“ в столицата, така че при всички положения това ще даде известно превъзходство на домакините, които и без това играят много вдъхновено от началото на сезона. Силните им игри не остават незабелязани, а и не остават невъзнаградени. Рано-рано те са неизменна част от топ позициите, а това едва ли ще се промени и през следващите кръгове. Не само, че резултатите им са добри, а същото е в сила и за играта им.

Срещу БАТЕ Борисов нагледно ще го демонстрират, като още от първия съдийски сигнал ще демонстрират нестихващото си желание да се надиграват, макар насреща да имат хегемона на местно равнище от последното десетилетие. БАТЕ Борисов започва леко да върви в низходяща посока и това, че се провали в 2 от 3-те си мача в първенството дотук, е достатъчно показателно за случващото се в редиците му. Това, че домакинското преимущество в това противопоставяне е толкова силно изразено най-вече през последните години, при всички положения ще помогне на ФК Минск.

Тимът се облагодетелства от това като спечели 2 от дербитата с БАТЕ през последните години. В огромна част от тях развитието е с малко голове и с краен изход – домакинска победа. Отново и отново тази серия ще се запази като ФК Минск ще изнесе една много силна продукция и просто няма да позволи да се окаже на губещата страна. Възходът на тима е очеваден и ще се запази и след края на кръга.

прогноза: 1 (+0.5АХ) @ 1.75

Смолевичи – Шахтьор Солигорск

Смолевичи заедно с Белшина бяха двата тима от втората дивизия, които след края на предходния сезон се насладиха на това да поулчат директна промоция. Същият отбор така и не успя да спечели златните медали на второто равнище, като остана на второто място в крайното подреждане, но по начина на провеждане на първенството, то също носи директна промоция.

Смолевичи се отличи с това, че имаше най-силната отбранителна линия в цялото първенство, допускайки едва 15 гола във вратата си в рамките на всичките 28 кръга. Точно на отбраната си отборът ще осланя всичките си надежди за това по някакъв начин да си гарантира оцеляването в елита, но от видяното дотук, много трудно подобно нещо ще се случи. Просто играта на тима не е никак добра, много често отделните линии така и не са в състояние да демонстрират каквото и да бъде разбирателство, а нападението е просто отчайващо, така че поне в тези начални кръгове много трудно ще се стигне до промяна за кратък период от време.

Шахтьор Солигорск разполага със сериозен потенциал, който в най-скоро време ще разгърне. Тимът игра неведнъж на европейската сцена през последните години, а това е нещо, което ще му позволи да се чувства много по-комфортно на терена в това съперничество. Безспорно рутината е на негова страна, а в едно такова съперничество и то точно в случай като този, в който насреща стои новак, имащ толкова големи трудности с вкарването на голове, това ще е от значение.

Шахтьор Солигорск изпрати два нулеви мача, в които така и не намери път към вратата на съперника, а срещу Смолевичи ще разгърне добрата си игра в предни позиции и ще се разпише, че даже и повече от веднъж.

прогноза: 2 @ 1.65

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *