Футболни прогнози Ефбет лига – 29.08.2020

Scorebg.com » Футболни прогнози Ефбет лига – 29.08.2020

Монтана – Левски

Воденият от Георги Тодоров при поредния му престой в отбора, тим на Левски, потегли към Монтана за визитата си на едноименния съперник. Промяната в коефициентите на букмейкърите през часовете, непосредствено преди първия съдийски сигнал е главозамайваща. Преди по-малко от 24 часа те даваха около 4.50 за победа на домакините при около 1.65 за триумф на гостите, а понастоящем статуквото е 2.90 срещу 2.05. Всичките тези размествания в редиците на „сините“ и тоталният упадък, в който изведнъж се озоваха, е голям удар за целия български футбол. Нито веднъж през последните години този голям за родните стандарти отбор не е бил в подобно пагубно състояние. Всичко това при положение, че все още задържа част от по-силните си футболисти в състава като Робърта, Паулиньо и Спийрингс.

Първият от изброените е аут от тази визита, като даже не отпътува с отбора за нея. Това ще лиши нападението на „сините“ и от последната си острота, така че ще е крайно изненадващо ако някак си то се разпише повече от веднъж в хода на двубоя. Монтана сглоби един състав от дългогодишни участници в родния елит, така че със сигурност ще има възможност да поднесе изненадата. Разочарованието ще остане за феновете, които считат, че в този сблъсък головете ще са на преден план. Подобно нещо така и няма да се случи като прогнозата е за под 2.5.

прогноза: под 2.5 @ 1.80
под 1 първо полувреме @ 1.72

Етър – Лудогорец

От последната си поява в елита отборът на Етър не е бил толкова слаб, колкото е понастоящем. Положението в неговите редици донякъде е сходно със случващото се в тези на Левски. Съставът, воден от Петко Петков, продължава не само да няма победа, той няма и спечелена точка, а освен това няма даже и реализиран гол. За първи път от много дълго време насам Етър излиза с изцяло български състав (включително и резервите) като няма нито един чужденец в неговите редици.

Петко Петков прави най-различни изменения в състсава си само и само, за да напипа някакъв ритъм и да позволи на футболистите му да излязат от кризата, но подобно нещо не изглежда особено възможно да се случи точно в този кръг. Лудогорец изживя голям провал само преди няколко дни след като беше тотално надигран от датския Мидтиланд и отпадна рано-рано – още в квалификациите от най-силния европейски турнир.

Поражението праща „орлите“ в „Лига Европа“ като ще имат възможност да влязат в груповата фаза. На този етап единственото към което те ще погледнат е записване на разгром във визитата на Етър и такъв ще стане факт в съботната вечер. Този път Лудогорец ще е безупречен и ще се наложи с разлика от минимум два гола насред стадион „Ивайло“.

прогноза: 2 (-1.5АХ) @ 1.75

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *