Фарьорски острови – Испания

Scorebg.com » Фарьорски острови – Испания

Прогноза за Фарьорски острови – Испания

УЕФА Евро 2020

Футболни прогнози за УЕФА Евро 2020

Точно това е съперничество, което приковава погледите само заради това, че един от участниците в него е дългогодишният хегемон на национално равнище – Испания. Едва ли има и един фен на футбола в света, който мисли, че е възможно по някакъв начин домакините, макар да играят на своя стадион, да имат териториално превъзходство, по-голям контрол върху топката и повече създадени положения от този си звезден съперник. Още преди първия съдийски сигнал е ясно, че испанците ще имат всичко изброено в предходното изречение и ще създадат немалко положения пред противниковата врата.

Фарьорски острови

Въпреки това Фарьорските острови няма да са тим, който ще излезе на терена за това да загуби с разлика, различна от двуцифрената. От няколко години насам, колкото и парадоксално да звучи, те бележат немалък прогрес и все повече съперници се затрудняват в начинанието си да ги победят. Този им тим няма някаква отчетлива индивидуална класа и въпреки това като нищо поне малко ще затрудни звездния състав на испанците.

Испания

Няма как да се пропусне да спомене и това, че само един футболист от редиците на „Ла Фурия“ има трансферна стойност, надхвърляща сумарно тази на целия национален състав на съперника. Фарьорите спечелиха за последно срещу Малта в „Лигата на нациите“ с 3:1, а след това дойдоха 7-те им поредни двубоя без да се наложат. Все по-често те стигат до това да реализират гол, което определено е похвално, но срещу Испания не се вижда как ще го сторят.

Още от самото начало те ще се окомплектоват много добре в собствената половина, а Испания, която продължава да се осланя на един стил, много близък до пословичния „тики-така“, ще има сериозни затруднения да преодолеят двете отбранителни линии на опонента.

Прогнозата за под 4.5 гола в този двубой е възможно най-добрата, а коефициентите към нея са на ниво.

лига: Уефа – Евро 2020
среща:Фарьорски острови – Испания
прогноза:под 4.5. гола
коефициент:1.55 от в казино winbet
Статус:?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *