Утрехт II – Го Ахед Игълс

Scorebg.com » Утрехт II – Го Ахед Игълс

Анализ за Утрехт II – Го Ахед Игълс

Го Ахед Игълс гледа все по-често към място в Ередивизи, а гостуването на дублиращия тим на Утрехт е една изключителна възможност за записването на ценни три точки, които да доближат тима много близо до желаната позиция. Всеизвестно е, че само един отбор от тази дивизия получава привилегията да се наслади на директна промоция, а през този сезон с оглед и на качествата, които са съсредоточени в редиците на наскоро изпадналия тим на Твенте, е много трудно за всички останали да оспорят първото му място.

Го Ахед Игълс към първа дивизия

Същият този Твенте е на точно 10 пункта пред Го Ахед Игълс като в същото време има и един изигран двубой повече, така че все още не е изключено гостите от този сблъсък между дубъла на Утрехт и Го Ахед по някакъв начин поне да се включват в битката за върха. В последно време те се разколебаха, като спечелиха само веднъж в рамките на последните си 5 кръга и това ги остави на заден план в съперничеството за върха, в което основните тимове са вече споменатият Твенте и този на Ден Бош, който понастоящем е втори.

Разликата между тях е шест пункта, така че и в това съперничество доскорошният дългогодишен участник в Ередивизи и носител на титлата – тим на Твенте, в който в определен момент на вратата беше и Николай Михайлов, е фаворит за спечелване на директната промоция.

Дублиращият тим на Утрехт е най-слабият в тази дивизия и макар първият отбор най-накрая да изнесе една много силна среща, в която едва не победи водача в таблицата в Ередивизи – ПСВ Айндховен, едва ли резервите ще са способни на някакво такова чудо.

Го Ахед Игълс е тим от много по-висок калибър и превъзхожда дубъла на Утрехт в редица отношения. Трудно домакините тук могат да стигнат до нещо повече от това да намерят път към противниковата врата и да се отчетат с вкарването на гол. Го Ахед Игълс изненадващо отстъпи на ФК Айндховен в миналия кръг и след тази загуба сега ще направи всичко по силите си, за да спечели визитата си от този кръг по възможно най-убедителен начин. Такъв сблъсък между толкова резултатни отбори едва ли ще предложи нещо друго освен изобилие от голове и в двете врати.

лига: Холандия Ерсте дивизие
среща:Утрехт II – Го Ахед Игълс
прогноза:Над 2.5 гола
коефициент:1.75 от efbet
Статус:?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *