Уелс – Словакия

Scorebg.com » Уелс – Словакия

Анализа за Уелс – Словакия

Уелс - Словакия

Прогноза за Уелс – Словакия

Уелс на Райън Гигс продължава изграждането на един много млад отбор, който ако запази всичко, с което разполага, в най-скоро време ще се превърне в много сериозен фактор в европейския футбол.

Уелс

Преди няколко дни „драконите“ изиграха една контролна среща с Тринидад и Тобаго, която спечелиха измъчено с гол в продължението на Бен Уудбърн, но в никакъв случай тя няма как да послужи като показател за нивото им. Съставът, на който разчитаха във въпросната контрола, няма да има много общо с този, който ще излезе срещу Словакия на старта на квалификационния цикъл (тъй като в първия кръг „драконите“ почиваха).

Гарет Бейл е обратно в редиците им и точно той ще е в центъра на вниманието в това домакинство. Алън, Брукс, Мефам, Дъмет, Рамзи, Уилсън, Воукс, Уилямс, Уорд, Ампаду, Хенеси – това е само една част от футболистите, които получиха повиквателна за предстоящото домакинство и са част от отбори в английската Премиършип.

Всичко това със сигурност е една много добра новина за Райън Гигс, който има на разположение футболисти от толкова висок калибър. Още по-хубавото за него е, че много от изброените са на групи в клубните си отбори, така че със сигурност имат отличен синхрон помежду си. Само допреди няколко години Уелс имаше по двама, трима футболисти, подвизаващи се в английския елит, а сега положението е коренно различно. Като се прибави и това, че в редиците им определено има присъствието на футболист със статута на суперзвезда в лицето на Гарет Бейл, то положението започва да изглежда още по-благоприятно.

Словакия

Словакия постави възможно най-доброто начало на квалификационния цикъл – с победа в домакинството на Унгария с 2:0. Много малко на брой обаче остават футболистите в редиците на тима, които да се отличават от останалите. В този те са едва трима – вратарят Мартин Дубравка, който прави супер сезон в Нюкасъл, както и полузащитниците Юрай Куцка и Марек Хамшик.

Не се вижда как чешкият треньор Павел Хапел ще намери начин да противопостави своите на пределно амбицираните уелсци. Въпреки това каквото и да се случи в този двубой, интригата за второто място в групата ще е до последно като ще е изцяло между точно тези тимове.

Уелс се намира в много по-добро състояние и благодарение на изброените по-горе футболисти, подвизаващи се на толкова високо ниво, ще разгърне качествата си и ще стигне до една от най-важните си победи в целия квалификационен цикъл.

лига: Евро 2020 – квалификации
среща:Уелс – Словакия
прогноза: Уелс (победа за Уелс, равен няма залог)
коефициент:2.10 от при нова регистрация в betfair
Статус:?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *