Тотнъм – Хъдърсфийлд

Scorebg.com » Тотнъм – Хъдърсфийлд

Прогноза за Тотнъм – Хъдърсфийлд

Тотнъм - Хъдърсфийлд

Обоснована прогноза за Тотнъм – Хъдърсфийлд

Тотнъм

Тотнъм стана жертва на контузиите и е на път да се сгромоляса много шумно в най-важната част от сезона. Само преди няколко дни тимът изнесе една много силна среща, в която спечели срещу Манчестър Сити и то без да инкасира гол във вратата си. Минималният триумф с 1:0 със сигурност напълно удовлетворява „шпорите“ и ги поставя в позиция, от която вече могат да помислят и за класиране. Съпътстващите събития около този мач обаче ще дадат отражение и ще рефлектират върху изявите на тима не само в реванша, а и във всички оставащите двубои до края на сезона.

Хари Кейн получи нова контузия и отново ще е аут за дълъг период като вече е потвърдено, че пропуска всички кръгове до края на кампанията. Друг от звездното трио в предни позиции – Деле Али пък също е с контузия, която не е толкова тежка, но ще го остави извън участие в домакинството на Хъдърсфийлд, а отпреди това в лазарета са: Дайър, Ламела и Орие, така че „шпорите“ изобщо не се наслаждават на най-добрите си мигове от сезона.

Това, че в този неудобен момент имат насреща вече изпаднал съперник, всъщност най-слабия в целия английски елит, е добре дошло и със сигурност ще им позволи до известна степен да загърбят новините около контузените, натрупвайки няколко последователни победи. В скоро време Почетино и неговите футболисти няма да имат по-добра възможност за записването на победа, така че ако тук не спечелят, мястото им в Топ 4 в края на сезона ще се окаже под още по-голяма въпросителна.

Хъдърсфийлд

Хъдърсфийлд е истинска разруха и не само, че ще изпадне (което вече е гарантирано), а и няма да намери някакъв адекватен начин да се завърне в елита още след края на следващия сезон. По времето на Дейвид Вагнер отборът все пак имаше някакв облик като изнесе и една много силна на фона на възможностите си предходна кампания, когато си гарантира и оцеляването.

Месеци по-късно същият този тим няма нищо общо с онзи и така най-обяснимото нещо на света се случи. Тези едва 14 точки, които има в актива си, не стигат за нищо повече от последното място, но все още съществува възможност пред „териерите“ ако не друго, то поне да задминат Фулъм в оставащите кръгове. От известно време насам те се двоумят дали да играят с четирима или с петима бранители.

В крайна сметка изпробваха и двата варианта и те бяха крайно неуспешни, така че по-скоро следва да си набавят необходимите футболисти и да поработят върху изграждането на добър колектив помежду им.

Хъдърсфийлд ще се брани в страшно много епизоди от тази си визита на „шпорите“ като изненадата ще дойде от това, че всъщност головите положения пред домакините въобще няма да са много, головете – също.

 

лига: Англия – Висша лига
среща:Тотнъм – Хъдърсфийлд
прогноза: под 3.5 гола
коефициент:1.70 от при нова регистрация в betfair
Статус:?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *