Тотнъм – Астън Вила

Scorebg.com » Тотнъм – Астън Вила

Прогноза за Тотнъм – Астън Вила

Тотнъм - Астън Вила

Тотнъм – Астън Вила прогноза

Точно в този мач всички предвиждат разгромен домакински успех, а направените попълнения и окомплектования състав на Астън Вила със сигурност ще благоприятстват за някаква различна, изненадваща развръзка.

Тотнъм

Много пъти точно по отношение на резултат, тимът на Маурисио Почетино е демонстрирал, че е изразителен, като дори да не разгръща най-добрия си футбол, е в състояние да спечели с 2-3 гола разлика. Като нищо точно това ще се случи в този двубой. „Шпорите“ ще имат един много ключов нов футболист в титулярния си състав за този двубой и това е Ндомбеле.

Привлеченият от Лион дефанзивен полузащитник разполага с необходимите качества, за да се превърне в основополагаща фигура за състава. Останалите избраници на Почетино са ясни, като цялата му единайсеторка ще е: Лорис, Уокър-Питърс, Алдервайрелд, Вертонген, Роус, Ндомбеле, Уинкс, Лукас Моура, Ериксен, Ламела, Кейн. Колкото и изненадващо да е, много повече погледи са насочени към титулярите на Астън Вила. Бяха направени няколко интересни трансфера в тима през лятото, а част от тях ще стартират срещу Тотнъм. Дийн Смит разчита на все по-популярната схема на игра 4-2-3-1. Той ще заложи на: Хийтън, Таргет, Мингс, Енгелс, Гилбърт, МакГин, Хърихейн, Жота, Ел Гази, Грийлиш, Уесли. Дърпащата целия тим напред сила се казва Джак Грийлиш.

Астън Вила

Един изумителен футболист, който незнайно как все още е част от редиците на тим от подобен калибър. Не, че тимът на Астън Вила е слаб, но просто качествата на споменатия са такива, че следва да бъдат много по-високо оценени. Със сигурност наскоро ще се стигне до огромен негов трансфер. През последните месеци точно Тотнъм имаше големи апетити към подписа му, но от Астън Вила определиха немислима трансферна сума, която възпря потеглянето му в посока Лондон.

„Шпорите“ ще се пропукат в отбрана и ще инкасират гол, но на другия край на терена Кейн ще започне с головите си спектакли още от самото начало.

лига: Англия – Висша Лига
среща:Тотнъм – Астън Вила
прогноза:Над 2.5 гола
коефициент:1.65 от с нова регистрация в мелбет
Статус:?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *