ТНС – Копенхаген

Scorebg.com » ТНС – Копенхаген

Прохноза за ТНС – Копенхаген

Копенхаген

Копенхаген беше озарен от новината, че ще има насреща толкова благоприятен тим във втория квалификационен кръг на „турнира на богатите“. Вариантите пред датчаните бяха много, като едва ли не всеки от тях беше в пъти по-тежък от този, който се падна. Само преди броени часове пък стана ясно и това, че загубилият от тази двойка ще се изправи срещу Лудогорец в сблъсък от втория квалификационен кръг на „Лига Европа“.

Ще допълним нещо много интересно около задаващото се противопоставяне между ТНС и Копенхаген и по-конкретно първото такова, което следва да се изиграе в Уелс. То обаче ще се проведе в съседна Англия, на 4 километра от границата, на стадион „Парк Хоу“ в Озуъстри.

Това е поредната неприятна новина за домакините, които няма да се чувстват особено комфортно и ще бъдат тотално надиграни от този си толкова силен опонент. Копенхаген е в огромен възход под ръководството на Стале Солбакен.

ТНС

Норвежецът прави истински чудеса начело на тима и неслучайно както феновете, така и собственика на тима изпитват огромно уважение към него. Солбакен е един от треньорите в съвременния футбол, които имат едва ли не безсрочен договор. Той ще се раздели с отбора когато едва ли не самият той реши след като е безкрайно обичан. Договорът му е за още 4 години и е много вероятно да бъде продължен за кой ли път. От 2013-а Солбакен застана начело на тима и постигна страшно много, а футболистите са запознати много добре с новината, че точно вчера се навършиха 6 години от назначаването му и със сигурност ще направят необходимото, за да го зарадват.

Копенхаген има прекрасни футболисти в офанзивата си, където са: Н‘Дойе, Сотириу, Уинд, Фишер и чудото на датския футбол – Роберт Сков. Интересът към последния от страна на някои от топ отборите на континента става все по-голям и не се знае дали той ще продължи да е част от редиците на тима или в най-скоро време ще бъде продаден. Копенхаген ще бъде безупречен насред „Пак Хоу“ и още от първата минута ще поеме инициативата, ще вкара гол до почивката и ще спечели с хендикап.

 

лига: Швеция Алсвенскан
среща:ТНС – Копенхаген
прогноза:Копенхаген -1.5
коефициент:1.70 от с нова регистрация в bet365
Статус:?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *