Сърбия – Люксембург

Scorebg.com » Сърбия – Люксембург

Прогноза за Сърбия – Люксембург

Сърбия

Сърбите има страшно много за какво да съжаляват в този квалификационен цикъл. На първо време те не стигнаха до победа в нито един от трите си големи двубоя до сега – два с Португалия и един с Украйна. При това положение изненадващо само по себе си е това, че все още имат някакви шансове за второто място в групата. За да го заемат обаче имат необходимост от своеобразно чудо, тъй като изостават на една точка от тима на Португалия, който до края на квалификациите има съперничества с отчайващите формации на Люксембург и Литва, така че каквото и да направят сърбите, ако „иберийците“ спечелят изброените сблъсъци, то няма да има как да се стигне до разместване.

Въпреки това западните ни съседи ще направят всичко по силите си, за да съхранят интригата до последния възможен миг, така че победата над Люксембург в това домакинство е задължителна. Най-накрая тимът на Тумбакович изгради победна серия, печелейки всеки от последните си 3 двубоя, но до много голяма степен това се дължи на ниското ниво на съперниците. За този период насреща застанаха Люксембург, Парагвай и Литва (като вторият двубой беше приятелски) и се стигна до обяснима развръзка.

Люксембург

Люксембург имаше известни позитиви в първите кръгове от квалификационната кампания, но в последно време срещу който и да излезе – губи. 5 поредни поражения на сметката на тима като при 4 от тях дори не намери противниковата врата. Още по-трудно ще стане положението за гостите, които отиват на „Райко Митич“, където местният тим просто позабрави какво е то разгромен успех, а това домакинство ако не за друго, то ще му послужи да си припомни това.

Този сръбски тим, който е преизпълнен с блясък, има необходимост от това да стигне до вкарването на гол възможно най-рано, за да открие действията си и да донесе радост на верните си почитатели. Така сблъсъкът ще се превърне в наслада за окото като и головете в него ще са много, но само в едната врата.

прогноза: Сърбия  (-2АХ) @ 1.90

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *