Платени футболни прогнози с добра успеваемост.

Scorebg.com » Статии » Платени футболни прогнози с добра успеваемост.

Футболни прогнози

Като страница предлагаща различни спортни прогнози и най-вече футболни прогнози -като в по-голямата си част са скъпо струващи за нашите стандарти футболни съвети.

Има много противници на това да се плаща са такъв вид услуга, като техният принцип е сами да си правят анализи и да залагат със собствени прогнози. Това донякъде е разбираемо, още повече че в услугите който ще намерите не винаги са толкова добри, като цена-качество а някой директно си попадат в графата измами или така наречените Скам сайтове, за който вече сме писали.
Проблемът е, че когато човек сам си прави прогнозите, то това обикновено не му е основно занимание и дори да регистрира добра успеваемост в началото, идва момент който неминуемо ще доведе до спад.

От друга страна, като човек занимаващ се със залагания със сигурност сте търсили в Интернет, така наречените платени прогнози, водени от желанието на всеки един залагащ за едни по-добри и сигурни печалби.

Наистина има много сайтове предлагащи такива услуги, някой от тях наистина са добри. Като под добри разбира с успеваемост около 65-75 % в дългосрочен план при коефициенти около 1.75-1.80. Ако сте намерили сайт който в дългосрочен план (имам предвид над 2,3 месеца)обещава и има история над тези проценти – почти сигурно е измама, а прогнозите са безбожно скъпи – от порядъка на над 150-200 евро за прогноза !

Към момента ползваме платените футболни прогнози на два,три сайта. За тях можем да кажем, че в последните месеци (над 2 ) статистиката и напълно вярно и проверена.

Двете услуги са: тази и тази

Към момента имаме платен абонамент за следващият 1 месец и ако желаете може и Вие да ги получавате ежедневно, на цена която се различава в пъти от тази която бихте платили, ако си купувате директно.

Сигурно другото което ви интересува е цената – ще бъде ниска, но всичко зависи от количеството хора, който ще искат прогнозите, затова ще отговоря на тези който имат наистина интерес.

Освен по-горе изброените ако имате интерес към :
ввв.soccervictory.ком и ввв.7eutips.ком, може да потърсим вариант и за тяхното придобиване.
Ако имате въпроси, свържете се с нас на info@scorebg.com
Важно:
Ако сте намерили други добри такива, сайтове изпратете ни предложението или го оставете като коментар!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *