Вашата сметка в bet365

Scorebg.com » Статии » Вашата сметка в bet365
  • Лични данни – тук са данните който сте попълни при регистрация в бет365.

Можете да промените „Данните за Контакт“, Вашият адрес за кореспонденция и можете поставите „Лимит на Депозит“. Ще обърнем внимание само на последната опция – „Лимит на Депозит“. Защо какво служи тази опция и за какво е предназначена тя? Основната и функция е да Ви предпази от депозиране на средства, който не можете да си позволите. Можете да избирате лимит за 24часа или за 7 дена.

Хубаво е да си зададете някакъв разумен лимит, който да Ви предпазва от необмислени и емоционални решения. Другият съществен момент е, че това е един вид защита, ако по-някакъв начин Ви бъде компрометиран акаунта Ви (пример откраднат чрез фишинг) в бет365 и някой реши да прави депозити с Ваша карта, имайки примерно лимит за 24 часа, се предпазвате от това и в същото време си осигуряване време за реакция.

Другите възможности в това меню са „Предпочитания“ където можете да зададете/промените „език“, „часова зона“ , „Възможности за Залог“ и „Максимална неактивност“. Хубаво е да зададе, някаква разумна неактивност на последното примерно 20 мин или 1 час. Тази защита е като на пощите, ако не правите нищо примерно 20 минути, системата автоматично прави изход от Вашият потребителски акаунт.

Парола и Код за Сигурност – не се различават като възможностти. Можете да смените Вашата парола и код за сигурност с нови такива.

  • Верификация по Пощата  – на посоченият от Вас email се изпраща един код „ PVC”, който трябва да въведете за да удостоверите, че пощата е Ваша и въвеждайки го декларирате, че имате навършени 18 години.
  • Идентификация – Това са начините по-който бет365, определя Вашата самоличност в изискванията и условията на регулаторите. Най-лесният начин е да поискате обратно обаждане на Вашият телефон, ще Ви се обадят и с това всичко приключва. Другият начин е да въведете данните си от личната карта, както е показано и третият начин за който вече стана въпрос е „Верификация по Пощата „
    Важно: Заради изискванията на регулатора, условията за “верифициране” са малко по-различни в момента, отколкото към момента на писане на това ръководство. След като сте си направили регистрация, преди да изтеглите спечели средства от спортни залози, ще трябва да потвърдите самоличността си. Най-лесният начин, затова е като влезете с потребителските си данни, да намерите секция “Идентификация“, може да я намерите през Услуги > Клиенти > Вашата Сметка > Идентификация или като директно от тук.  

    Колко време е необходимо за тази проверка?   От компанията, декларират срок от 48 часа, като в повечето случай това става и доста по-бързо. Проверката през email, може би ще отнеме малко по-вече време, поради вероятната натовареност към момента. След като този процес завърши, ще получите потвърждение на пощата с която сте регистриране, така вече ще имате напълно активен, работещ и надяваме се носещ допълнителни приходи акаунт.

    Самоизключване – букмейкъра предлага такава възможност на всеки един клиент да се самоизключи за период от 6 месеца, 1 година, 2 години или 5 години като предпазна мярка срещу пристрастяването към хазарта. Ако заявите тази възможност няма да можете да ползвате сметка си в определения период, като през този период „bet365 ще направи всичко възможно да спре откриването на нови сметки“.

  • История – тук можете да поискате статистика за всичко което сте правили в бет365. Депозити, трансфери, уредени залози и неуредени такива. Въпреки, че не предлагат експорт на данните, те лесно се копират и може да се „добавят“ примерно  в „Excel”.
  • Оферти  – тук се въвеждат промокодовете и бонус офертите. В „ Налични Оферти“ можете да намерите оферти, който са активни само за Вас – такава оферта е „Бонус лоялни клиенти“, която ще намерите във вашият потребителски панел. В „ История на Бонус Транзакциите“ можете да видите всички оферти който сте използвали. Има възможност и да изпращате наличните оферти  и на Ваш приятел в бет365, но най-вероятно самият букмейкър ще го е направил преди Вас.

Важно: Когато ползвате бонус оферти винаги четете условията ! Внимавайте за срока на офертата, можете и по-късно да въведете някой промокод НО пише, че важи до определена дата и така се събуждате един ден и средствата Ви ги няма. Друго за което трябва да внимавате е колко пъти трябва да превъртите (презаложите) сума и при какъв коефициент !

  • Съобщения – тук всичко е ясно, можете да пращате и получавате съобщения в системата на бет365.