Рух Брест – ФК Минск

Scorebg.com » Рух Брест – ФК Минск

Прогноза за Рух Брест – ФК Минск

Вече изминаха цели четири кръга от елита на беларуския футбол, а феновете на Рух Брест видяха едва 3 гола в сблъсъците на техните любимци. Тимът е на дъното в класацията за най-много реализирани попадения като дотук има едва едно в актива си. Това определено не е никак добър показател за него и въпреки това има 4 точки. С по-малко са Смолевичи и Белшина, които вчера играха помежду си и поделиха точките, така че при всички положения, без значение от крайния изход на този сблъсък с ФК Минск, Рух няма как да се окаже в зоната на изпадащите поне към края на кръга.

Бледият футбол, който разгръща обаче отново ще е налице, така че трудно ще се стигне даже до спечелването на точка срещу този толкова разкрепостен съперник. ФК Минск е един от отборите в беларуския елит, в чиито сблъсъци падат най-много голове. Дотук точно 13, което е направо зашеметяващо. Във всеки един от 4-те кръга дотук тимът се замесваше в истински голови спектакли.

За негово съжаление на намери път към противниковата врата в последните си два сблъсъка, но срещу Рух Брест ще има много добра възможност да промени това. Това ще е и историческа първа среща между тези два отбора, така че при всички положения ще е с по-специален статут за тях.

ФК Минск беше потресаващ в последния кръг – срещу БАТЕ. Тимът пропусна една прекрасна възможност да излезе напред в резултата след като осъществи много добра, комбинативна атака, която завърши с удар от близко разстояние, но вратарят на съперника – Шербитски се намеси по възможно най-добрия начин. Това беше и последният добър епизод от срещата за ФК Минск като още до края на първата част тимът изоставаше с 2:0, а през втората можеше да допусне още 5 гола като единствено намесите на вратаря.

 

прогноза: 2 ДНБ @ 1.90

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *