Розенборг – Волеренга

Scorebg.com » Розенборг – Волеренга

Прогноза за Розенборг – Волеренга

Norway 1st Division

Розенборг

Норвежкият хегемон Розенборг, незнайно как се озова в едно потресаващо състояние в началото на сезона, допускайки загуба след загуба, потегля отново по правилния път. Пропадането му се случи не само в обхвата на един или два кръга, а на много повече и така от години насам съущият този тим се озова в зоната на изпадащите. Абсурдно е дори да се споменава, че има начин на света, по който той да потегли към втория ешелон.

От месец насам Розенборг започна да се стабилизира и да напомня за най-добрите си изяви. Тимът се поздрави с три последователни победи и така напусна зоната на изпадащите, изкачвайки се до 11-то място. Потресаващото начало на кампанията няма да откаже хегемона дори за това да се бори за титлата, въпреки че понастоящем изоставането му от върха е точно 10 пункта. Тимът на Хорнеланд има някои футболисти в редиците си, които са сред най-добрите в цяла Норвегия, така че очаквайте победната им серия да бъде продължена и още след месец и половина, два, да са в непосредствена близост до първото място.

Розенборг разчита на 4-3-3 като в типичния норвежки стил има желание да се надиграва с чисто футболни средства и по-добрият да победи. В огромна част от случаите през последните години в тази роля влизаше именно той, но през няколкото месеца в хода на настощата кампания това драстично се промени. Радващото както за тима, така и за многобройните му фенове, е изцяло, свързано с това, че изграждането на дълга победна серия вече започна, така че настроението в редиците със сигурност отново е такова, каквото трябва да бъде.

Волеренга

Волеренга се наслади на много силни изяви в голяма част от 10-те кръга дотук през кампанията като в половината от своите участия спечели и така изгради един много солиден точков актив, за да се озове на 5-то място в класирането, само на 5 точки от върха.

Преди прекъсването за националните отбори, същият този тим беше свален на земята, губейки домакинството си на Лилестрьом с 0:3. Това противопоставяне между Розенборг и Волеренга ще доведе до запазване на статуквото – продължаване с победите за домакините и със загубите – за гостите.

прогноза: 1 (DNB) @ 1.45

лига: Норвегия – Висша лига
среща:Розенборг – Волеренга
прогноза:Розенборг 0
коефициент:1.45 от с нова регистрация в betfair
Статус:?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *