Рийд – Жуниорс

Scorebg.com » Рийд – Жуниорс

Прогноза за Рийд – Жуниорс

Австрия - втора лига

Рийд

Тимът на Рийд си създаде огромни главоболия през последния месец след като точно при влизането в заключителната част от кампанията имаше водачеството и беше пред основния си съперник за промоцията – Ватенс, но след като направи не една, а цели две грешни стъпки съвсем наскоро – завършвайки при равенства срещу Аустрия Лустенау и Клагенфурт, позволи на опонента си да се възползва. В същото време той натрупа 5 поредни победи на сметката си и така осъществи разместване на позиционирането на тимовете в челото на таблицата с което е на 90 минути от промоцията (тимът на Ватенс).

Този кръг е последен и докато Рийд домакинства на Жуниорс, Ватенс е гост на вече изпадналия тим на Хорн. При това положение ще е много изненадващо ако по някакъв начин се стигне до развръзка, при която двата тима отново да сменят местата си.

Рийд ще остави факта, че съперникът му има мач в същото време настрана и ще насочи вниманието си изцяло върху своя – срещу Жуниорс. Рийд е много, много силен домакин след като спечели 9 от 14-те си двубоя на своя терен в първенството през сезона. Точно това е и отборът, който допуска най-малко голове на своя стадион в сблъсъците си от Втора Бундеслига на Австрия – едва 8. Влизайки в последния кръг от такава ситуация, той ще е пределно разкрепостен и ще позволи на съперника си да се възползва от многото празни пространства.

Жуниорс

Жуниорс е сред слабите гости в първенството, но в по-мащабен план минава за един от стабилните тимове. Той има възможност да се изкачи до 4-та позиция в крайното класиране в зависимост както от резултата в двубоя си с Рийд, така и от тези на съперниците за въпросното място – Нойщад и Капфенберг.

Прогнози за Австрия – втора лигаТочно в едно такова съперничество от последния кръг, което няма особено значение, Жуниорс ще е безкрайно разкрепостен и ще отвърне на Рийд подобаващо в едно своеобразно надстрелване с много голове.

лига: Австрия – Втора лига
среща:Рийд – Жуниорс
прогноза: над 3.5 гола
коефициент:1.90 от с регистрация от betfair
Статус:?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *