Реал Мадрид – Хетафе

Scorebg.com » Реал Мадрид – Хетафе

Обоснована прогноза за Реал Мадрид – Хетафе

Реал Мадрид - Хетафе-прогноза

Обоснована прогноза за Реал Мадрид – Хетафе за брой голове.

Реал Мадрид и Хетафе откриват сезона с едно от немалкото мадридски дербита в испанския елит. „Белия балет“ стартира един нов период, който буди безкраен интерес, тъй като голямата фигура през последните няколко години – Кристиано Роналдо потегли към италианското първенство, за да подсили тамошния Ювентус.

Реал Мадрид

И така изведнъж Реал загуби безспорно най-значимата си фигура, а на негово място не привлече абсолютно никой. Новият треньор Хулен Лопатеги започна престоя си в тима с голям скандал, разразил се непосредствено преди началото на Мондиала и неминуемо отразил се върху изявите на „Ла Фурия“ на руска земя.

Това остана в миналото и той ще се настройва вече и за това как да реши и по някакъв си чудодеен начин да запълни липсата на Кристиано Роналдо.

Точно когато феновете на тима се ориентираха все повече към раздяла с Гарет Бейл (което със сигурност щеше да се случи през лятото ако Кристиано беше останал) положението се обърна и уелският национал започва да влиза в обувките на португалската супер- звезда.

Много от феновете изразиха желанието си точно Бейл да получи повече отговорности и да се опита да запълни дупката, макар да не се подвизава на същата позиция.

Реал загуби финала за Суперкупата на Европа и това при всяко едно положение ще амбицира още повече тима да преследва разгромна победа още в първия кръг. Хетафе е един от най-удобните съперници за това и ще е чудо ако не си тръгне с инкасирани 3 или повече гола във вратата си.

Карим Бензема също има какво да доказва, така че Реал ще се надява на постигането именно на разгром, при който по възможност да се разпишат колкото се може повече различни футболисти.

Хетафе

Вече в 5 поредни случая Хетафе вкарва във вратата на големия си градски съперник, но във всеки от тях и инкасира. Средната резултатност придоби нереални измерения, като за този кратък период две от срещите завършиха при 4:1 и 5:1, а последвалите ги при 2:1 и 3:1, като във всеки от случаите Реал Мадрид спечели.

Още от първия кръг „белия балет“ ще направи необходимото, за да запише няколко последователни победи с голяма разлика и да заглуши непрестанните коментари около трансфера на Кристиано Роналдо.

лига: Испания – Примера Дивисион
среща:Реал Мадрид – Хетафе
прогноза: над 2.5 гола
коефициент: 1.44 от любимия ни winbet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *