Равносметка за месец юли

Scorebg.com » Равносметка за месец юли

Световното първенство завърши през настоящият месец юли, преди повече от 15 дена, време е да направим равносметка на публикуваните прогнози през изминалият месец. Добрата новина е, че този месец сме на прилична печалба, за разликата от предходните два месеца. Макар загубите за месец май и юни далеч, да не са големи, все пак бяхме с отрицателен баланс за:

  • май – съответно -2.85 единици
  • юни – съответно – 1.63

Какви са резултатите за месец юли ?

За месец юли сме публикували 41 футболни прогнози или 1.366 прогнози на ден, като процентът на познаваемост е малко на 63 %, загубените срещи в процентно отношение са малко под 32 %, а останалите 5 % попадат в графата върнати залози. В цифрово изражение, чистата нетна печалба е +8.47 единици, което означава, че ако сте играли всички наши прогнози с единичен залог от 100 лв за изминалият месец ще сте реализирали чиста печалба от 8.47х100 = 847 лв.

В тази сума не влиза използваните от Вас средства. В най-лошата серия в която сме били е  -1.2 единици , т.е за реализирането на печалбата от 847 лв са ни трябвали само 220 лв.  ( 120 лв за покриването на загубите и нови 100 лв за следващият залог).

Повече информация за изминалият месец

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *