ПСЖ – Лил

Scorebg.com » ПСЖ – Лил

ПСЖ – Лил

ПСЖ

ПСЖ се разгръща все повече и повече като един много скъпоструващ футболен проект. От няколко години насам същият този отбор продължава да прави така важните за себе си опити да стъпи на европейския футболен връх – в „турнира на богатите“, но все нещо не му достига. Със сигурност обаче, запази ли тези си темпове на развитие и продължи ли да прави толкова сериозни инвестиции, в най-скоро време те ще се отплатят и ще дойдат и същинските успехи за него.

Вече дълги години парижани са в ролята на истински хегемон в страната и превърнаха спечелването на титлата в Лига 1 в нещо напълно обичайно. Подобна ще е развръзката и през този сезон, тъй като просто не се вижда кой от останалите тимове ще е в състояние да им се противопостави в дългосрочен план. Още на този етап, към края на 13-ия кръг, те са на първото място като имат аванс от цели 8 точки пред втория – Марсилия, а Топ 4 се допълва с тимовете на Анже и Сент Етиен.

Малко след тях е и Лил, който се наслади на блестящ предходен сезон и напълно нормално – силните изяви приковаха вниманието върху голяма част от футболистите на тима. Той получи много сериозни постъпления в касата си, най-вече от трансфера на Никола Пепе в Арсенал, но това донесе и сериозни поражения по амбициите му да направи силна кампания в „турнира на богатите“.

Лил

Лил се превърна в тим, който е готов за такива големи двубои и дори да има ПСЖ насреща, не се притеснява от това да играе по характерния си начин, надигравайки се с чисто футболни средства. Изненадващо е това, че букмейкърите дават толкова високи коефициенти за над 3.5 гола в двубоя.

През април тази година Лил хвърли една от най-големите сензации през изминалите няколко години във френския футбол, печелейки точно срещу този опонент с 5:1. Това беше и последният случай, при който тези два тима се изправиха насреща. Парижани ще направят всичко по силите си, за да се реваншират на феновете си за това поражение и да нанесат такова на същия съперник на свой ред.

 

прогноза: над 3.5 гола @ 2.15

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *