ПСВ – Граафшап

Scorebg.com » ПСВ – Граафшап

Обоснована прогноза за ПСВ – Граафшап

Netherlands - Eredivisie

Прогноза Холандия – Ередивизия

ПСВ Айндховен

ПСВ Айндховен продължава да е в една много сериозна схватка с вечния си съперник за върха в страната – Аякс. Само преди малко повече от месец титлата беше много близо до Айндховен, но амстердамци се върнаха в играта като в основата на това се оказа триумфът им в голямото дерби с 3:1 и то при една безкрайно интересна развръзка.

Аякс на Тен Хаг остана с футболист по-малко на терена и въпреки това демонстрира прекрасен футбол, за да спечели по категоричен начин и да се доближи само на две точки от директния си съперник.

В последвалия кръг и двата тима спечелиха, така че дистанцията помежду им се запази, но седмица по-късно амстердамци се наложиха с 4:1 във визитата си на Вилем, докато ПСВ сбърка в своята на Витес, завършвайки при 3:3 и така най-накрая равенството на върха в класирането стана факт, а до края на кампанията остават едва 5 кръга. Аякс продължава да вкарва гол след гол, докато същото до известна степен е в сила и за „филипсите“.

Към този етап от сезона ПСВ реализира точно по 3 гола на сблъсък като има 87 гола в изминалите 29 кръга, докато това съотношение за аяксите е още по-внушително. Наскоро те достигнаха кота 100 и продължават да гледат към титлата. Определено има известен регрес в редиците на „филипсите“, който може да бъде овладян и предотвратен само с една разгромна победа, а домакинството на Граафшап е една от най-добрите възможности за това. За пореден път Марк Ван Бомел няма да има на разположение контузените: Томас, Ромеро и Ван Ош.

Граафшап

Нито един от тях не е със съществена роля за тима, така че може да се каже, че ПСВ има всичките си най-силни футболисти на разположение. Същият този холандски колос продължава да е безупречен домакин в сблъсъците си в Ередивизи като спечели 13 от общо 14-те си в първенството през сезона. Единственият, в който не се наложи, беше срещу Фейенорд от края на февруари. Изумителното е това, че ПСВ е инкасирал едва 4 гола на „Филипс Щадион“, като в същото време намира противниковата врата по над 3 пъти на двубой. Както беше казано малко по-рано, единственият път към изход от създалата се мини-криза, е записването на разгромна победа, а Граафшап е един от най-удобните съперници, срещу които това да се случи, така че над 3.5 гола в мача при коефициент от 1.55 е супер прогноза.

 

прогноза: над 3.5 гола @ 1.55

лига: Холандия – Ередивизия
среща: ПСВ – Граафшап
прогноза: над 3.5 гола
коефициент:1.55 от Букмейкър bet365
Статус:Загубен

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *