Прогнози за 19.02.2020

Scorebg.com » Прогнози за 19.02.2020

Манчестър Сити – Уест Хям

Манчестър Сити е в голяма криза след случилото се през последната седмица. Ситуацията е на път да ескалира като се създадоха страшно много въпросителни въобще около бъдещето на този тим, а сценариите са какви ли не. Един от тях предвижда отнемане на точки от този и от предишни сезони, друг – загуба на вече спечелени титли, а трети – запращане в четвърта дивизия.

Темата около „гражданите“ ще е най-интригуващата през следващите седмици, а с каквито и футболисти да разполагат, колкото и голяма да е тяхната класа, те просто няма да са способни да оставят всичко това настрана и да погледнат в правилната посока. Ще се създадат много сериозни главоболия както за самия Гуардиола, така и за футболисти, собственици и фенове.

Уест Хям е първото предизвикателство след като новината стана факт. Все още „гражданите“ има как да се разминат с тази толкова тежка участ, като допълниха, че ще обжалват това си наказание, но мненията са, че шансовете им да го отменят са граничещи с абсолютния минимум.

„Чуковете“ имат безкрайно голяма нужда от всяка една точка по пътя към спасението. Всякакво друго развитие на това съперничество с Ман Сити, от тотално окупиране в собствената половина и игра за нулево реми, ще е страшно изненадващо. От идването на Мойс тимът подобри играта си точно в такива случаи и точно в такива сблъсъци, така че и тук няма да позволи да бъде размазан, а този гигантски коефициент от 4.00 за под 2.5 гола е супер.

прогноза: под 0.5 гола първо полувреме @ 5.00
под 2.5 @ 4.10

 

Тотнъм – РБ Лайпциг

Медиите определиха този сблъсък като Моуриньо срещу „малкия Моуриньо“ като основанията за това продължават да са страшно спорни. Нагелсман, който застана начело на РБ Лайпциг след края на миналия сезон, носи това прозвище, но приликите между него и португалеца не са особено големи. Самият му стил на игра е много, много по-различен от това, с което Моуриньо постигна най-големите си успехи, така че по-скоро това е някакво преувеличаване. През последните часове стана ясен и списъкът на контузените, а той не е никак малък.

Тотнъм

За Тотнъм аут са: Кейн, Сисоко, Фойт, Ламела и Сон. Последният тъкмо започна да изпитва безкрайно удоволствие от футбола, като от заставането на Моуриньо на треньорския пост, вкарваше гол след гол, но получи травма в миналия мач, която самият португалски треньор предвиди, че ще го остави извън сметките до края на сезона. РБ Лайпциг също няма да има на разположение голяма част от своите футболисти, като повечето от тях са ключови. В тази група са: Упамекано, Конате, Кампъл, Адамс и Орбан. Даже при всичките тези травмирани футболисти, немците са готови за направата на нещо голямо. Нагелсман отново ще заложи на разкрепостен футбол с трима в отбрана и трима в нападение. Все по-често той вкарва Олмо между двамата централни нападатели Вернер и Шик, а този сблъсък няма да направи изключение.

РБ Лайпциг

РБ Лайпциг ще се превърне в най-голямата сензация в ШЛ, а печелейки тази визита в Англия ще се доближи на ръка разстояние от място сред най-добрите 8 в надпреварата.

 

прогноза: 2 @ 2.65 – Печели

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *